رده صندوق سرمایه‌گذاری‌ صندوق سرمایه‌گذاری ارزش آفرینان دی

ارزش آفرینان دی

آخرین به‌روز رسانی: 08 آذر 1403 | انتشار: 9 بهمن 1395
نام ارزش آفرینان دی
نوع صندوق درآمد ثابت
ETF خیر
ارزش خالص دارایی 74,067,014,115,605 ریال
بازده روزانه 0.06 %
بازده هفتگی 0.45 %
بازده ماهانه 1.9 %
بازده سه ماهه 5.69 %
بازده شش ماهه 0 %
بازده یک ساله 23.13 %
بازدهی از آغاز فعالیت 280.61 %
مدیر صندوق کارگزاری بانک دی
مدیران سرمایه‌گذاری سونا فضل اللهی، مهدی نورمحمدی، محمد ارمی
متولی صندوق مشاور سرمایه گذاری اوراق بهادار پاداش
حسابرس موسسه حسابرسی رازدار
درصد حقیقی 2
درصد حقوقی 0
سود تضمین‌شده 0 %
سود پیش‌بینی شده 0 %
دوره تقسیم سود 0 ماهه
قیمت صدور 1,014,763 ریال
کارمزد صدور 0 ریال
قیمت ابطال 1,014,126 ریال
کارمزد ابطال 0 ریال
حداکثر تعداد واحد سرمایه‌گذاری 0
ضامن نقدشوندگي کارگزاری بانک دی
اوراق مشارکت 51.95 %
سپرده بانکی 39.47 %
وجه نقد 0.25 %
سهام 5.08 %
پنج سهم با بیشترین وزن 3.11 %
دارایی‌های دیگر 0.58 %
قیمت آماری 1,064,452 ریال
تعداد واحدهای سرمایه‌گذاری شده 73,035,305
تاریخ آغاز فعالیت 1390/07/03

معرفی صندوق سرمایه‌گذاری ارزش آفرینان دی

صندوق سرمایه‌گذاری ارزش آفرینان دی از صندوق‌های درآمد ثابت است که با شماره ۱۰۹۱۱ نزد سازمان بورس و اوراق بهادار ثبت شده و زیر نظر این نهاد فعالیت می‌کند. این صندوق فعالیت خودش را از مهر ۱۳۹۰ آغاز کرده است و در این مدت، طبق مفاد اساسانامه و امیدنامه‌اش و در چارچوب قوانین و مقررات سازمان بورس و اوراق بهادار به فعالیت خود ادامه داده است. مانند بیشتر صندوق‌های درآمد ثابت موفق، ریسک پایین در سرمایه‌گذاری، نقدشوندگی بالا و سود ثابت و مطمئن از مهم‌ترین ویژگی‌های صندوق ارزش‌آفرینان دی است.

یکی دیگر از ویژگی‌های سرمایه‌گذاری در صندوق‌های مشترک، کاهش هزینه‌های مربوط به سرمایه‌گذاری و تقسیم‌شدن این هزینه بین گروه بزرگی از سرمایه‌گذاران است. همچنین فعالیت‌های اجرایی مربوط به سرمایه‌گذاری نیز به عهده گردانندگان صندوق است و سرمایه‌گذاران خرد لازم نیست نگران خریدوفروش اوراق، دریافت سود، تبدیل حق تقدم به سهام و مواردی از این قبیل باشند.

جدول مقایسه ای همه صندوق های سرمایه‌گذاری

اطلاعات صندوق ارزش آفرینان بانک دی

مدیران صندوق ارزش‌آفرینان دی هدف از تشکیل این صندوق را جمع‌آوری سرمایه‌های خرد از سرمایه‌گذاران و ایجاد سبدی از دارایی‌ها و مدیریت این سبد عنوان کرده‌اند. تلاش بر این است که با پذیرش ریسکی مشخص و کنترل‌شده، سرمایه‌گذاران این صندوق به بیشترین بازدهی ممکن برسند.

صندوق سرمایه‌گذاری ارزش آفرینان دی طبق آنچه در اساسنامه و امیدنامه‌اش آمده، بیش از ۹۰درصد دارایی‌های خود را در اوراق مشارکت و سپرده بانکی سرمایه‌گذاری کرده است و بخش کوچکی از این دارایی‌ها را به خرید سهام و حق‌تقدم اختصاص داده است. همین نکته باعث می‌شود نوسان‌های منفی و مثبت بورس تأثیر چندانی رو بازدهی صندوق نداشته باشد و سرمایه‌گذاران همیشه سودی تقریبا ثابت دریافت کنند.

طبق ماده ۴ اساسنامه این صندوق، موضوع فعالیت اصلی صندوق ارزش‌آفرینان دی سرمایه‌گذاری در انواع اوراق بهادار از جمله اوراق با درآمد ثابت، سپرده بانکی، گواهی سپرده بانکی، سهام و حق‌تقدم خرید سهام شرکت‌های پذیرفته‌شده در بورس و فرابورس و گواهی سپرده کالایی است. این صندوق فعالیتی فرعی هم دارد که موضوع آن مشارکت در تعهد پذیره‌نویسی و تعهد خرید اوراق بهادار با درآمد ثابت است.

ارزش مبنای واحدهای سرمایه‌گذاری این صندوق صد هزار تومان است که روی گواهی‌های سرمایه‌گذاری قید می‌شود. واحدهای این صندوق به دو نوع ممتاز و عادی تقسیم می‌شود. این صندوق ۲۰ هزار واحد ممتاز دارد که قبل از شروع دوره پذیره‌نویسی صادر شده و در اختیار مؤسسان شرکت قرار دارد. این واحدها قابلیت ابطال و انتقال ندارند. واحدهای معمولی هم واحدهایی هستند که سرمایه‌گذاران معمولی در طول مدت فعالیت این صندوق خریداری می‌کنند. واحدهای معمولی صندوق قابلیت ابطال دارند، ولی امکان انتقال آن‌ها به شخص دیگر وجود ندارد.

ارکان صندوق ارزش آفرینان بانک دی

صندوق‌های سرمایه‌گذاری برای حرکت در راستای اهداف‌شان و کسب بازدهی مطلوب، به مدیریتی مناسب نیاز دارند. ارکان صندوق‌های سرمایه‌گذاری در واقع بازوهای مدیریتی صندوق‌اند که هر کدام در چارچوب وظایف خود به عملکرد مناسب صندوق کمک می‌کنند. صندوق ارزش آفرینان دی تحت مدیریت کارگزاری بانک دی فعالیت می‌کند و این کارگزاری خریدوفروش‌های بورسی صندوق، شامل معامله انواع اوراق با درآمد ثابت، سهام و حق‌تقدم، را به انجام می‌رساند. متولی صندوق مشاور سرمایه‌گذاری ایرانیان تحلیل فارابی است که به‌طور مستمر بر فعالیت این صندوق نظارت می‌کند. همچنین موسسه حسابرسی رازدار مسئول حسابرسی صندوق و بانک دی ضامن نقدشوندگی آن است.

ترکیب دارایی‌های صندوق بانک دی

طبق امیدنامه صندوق ارزش‌آفرینان دی، حداقل ۷۵درصد از دارایی‌های این صندوق باید به سرمایه‌گذاری در اوراق بهادار با درآمد ثابت، گواهی سپرده بانکی و سپرده بانکی اختصاص یابد. به عبارت دیگر، این بخش از دارایی‌های صندوق نمی‌تواند کمتر از ۷۵درصد باشد. همچنین حداکثر ۲۰درصد از دارایی‌های صندوق می‌تواند به سهام، حق‌تقدم و قراردادهای اختیار معامله اختصاص پیدا کند. علاوه بر این، این صندوق می‌تواند حداکثر ۵درصد از دارایی‌های خود را در صندوق‌های سرمایه‌گذاری دیگر سرمایه‌گذاری کند.

روش سرمایه‌گذاری در صندوق ارزش‌آفرینان دی

از آن‌جایی که صندوق ارزش آفرینان بانک دی جز صندوق‌های درآمد ثابت است، شیوه سرمایه‌گذاری در این صندوق هم مانند اکثر صندوق‌های این دسته از طریق صدور و ابطال واحد‌های سرمایه‌گذاری انجام می‌شود. سرمایه‌گذاران می‌توانند هر زمان که بخواهند با ثبت‌نام در سامانه صندوق، واحدهای سرمایه‌گذاری این صندوق را بخرند و در صورت لزوم، با ابطال واحدهای سرمایه‌گذاری، سرمایه‌شان را از صندوق خارج کنند.

مراحل سرمایه‌گذاری در صندوق سرمایه گذاری بانک دی

  1. وارد سایت اصلی صندوق «www.afdayfund.ir» شوید.
  2. در قسمت بالای صفحه روی گزینه «ورود سرمایه‌گذاران» کلیک کند و وارد بخش «ثبت‌نام در صندوق» شوید. در این بخش امکان ثبت‌نام برای شخصیت‌های حقیقی و حقوقی ایرانی و همچنین اتباع خارجی وجود دارد. اگر شخصیت حقیقی ایرانی هستید، لازم نیست چیزی را تغییر بدهید، چون گزینه پیش‌فرض همین است.
  3. کد ملی و شماره موبایل‌تان را به همراه کد امنیتی سایت وارد کنید و روی گزینه «مرحله بعد» کلیک کنید.
  4. در این مرحله «کد اعتبارسنجی» به شماره تلفن همراه‌تان پیامک می‌شود و باید این کد را در کادر مربوط به آن وارد کنید. در قدم بعد باید موافقت خودتان را با اساسنامه و امیدنامه صندوق هم اعلام کنید.
  5. در مرحله بعدی، کد اعتبارسنجی دیگری به موبایلی که در سجام ثبت کرده‌اید ارسال می‌شود. این کد برای دریافت اطلاعات شما از سامانه سجام است. با وارد کردن این کد، اجازه دسترسی به این اطلاعات را می‌دهید. سپس می‌توانید برای خود نام کاربری و رمز عبور انتخاب کنید و به مرحله بعدی بروید.
  6. اگر این مراحل را با موفقیت پشت سر بگذارید، پیام «ثبت‌نام با موفقیت انجام شد» را خواهید دید. کافی است روی دکمه ورود به صندوق کلیک کنید و با نام کاربری و رمز عبوری که در مرحله پنجم انتخاب کرده‌اید، وارد پنل کاربری شخصی‌تان در صندوق سرمایه‌گذاری ارزش آفرینان بانک دی شوید.

ارسال دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد

از اینکه نظرتان را با ما در میان می‌گذارید، خوشحالیم

1,301 دیدگاه
  1. Reza می‌نویسد

    سلام چرا اینقدر سود رو کم ریختن ۱۷.۵ درصد ریختن کسی از عزیزان از جریان باخبر است اینجوری باشه اصلا فایده نداره بریم بانک دولتی سپرده کنیم حداقل ریسک نکردیم

  2. اشکان می‌نویسد

    سلام من تازه تو این بانک صندوق باز کردم در حالی که سازمان بورس نامه زد که بانکا باید تو صندوقم سود 15 بدن و باید شرکتا و دارایی هاشونو واگذار کنن خیلی از بانکا هم صندوقشونو بستن فقط همین بانک دیهنوز افزلیش سرمایه داره .خو مشکوک شدم بهش امروزم که سود پولمو ریختن دیدم 15 درصده تماس گرفتم بانک گفتن ما 28 روز سود ریختیم .خو رو این حساب بازم به زور 18 میشه .چرا گفتن 20 درصد.

  3. سامان می‌نویسد

    میشه یک نفر خواهشا برام توضیح بده. من یک ماه پیش 30 تومن سهام خریدم از طریق بانک دی. سودشم ریختن برام 16 ماه پیش. بعد الان یعنی اگه برم و تقاضا پولم بکنم دیگه بهم سر یک هفته کاری که قول دادند پس نمیدن؟

  4. میثم می‌نویسد

    سلام دوستان کسی میدونه کی این سایت باز میشه الان دو روزه ابطال زدم هنوز خبری نیس نگرانم به امید این پول چک دارم

    1. خلیلی می‌نویسد

      سلام درخواست ابطال زده بودید واریز کردن پولتونو؟اگه دریافت کردید چندروز کاری طول کشید؟

  5. مینا می‌نویسد

    خیلی عجیب، ما کلی چک داریم که به مرور از سپرده پرداخت می کنیم. اگه تا یکی دو روز دیگه جواب روشنی ندن به نظر من باید از بانک شکایت کنیم. این چه وضعیه که بانک میگه معلوم نیست کی میشه ابطال و برداشت کرد. مگه من که چک کشیدم میتونم این حرف تحویل مردم بدم. حداقلش اینه که باید بگن مثلا ۲ هفته دیگه حل میشه. نمیدونیم، تو سیستم بانکی یعنی فاجعه!

  6. آرزو می‌نویسد

    سلام دوستان، من تو این صندوق پول گذاشتم. تا اینجای کارم حساب و کتابش درست بوده خدایی، ولی نمیدونم خبر دارین یا نه تو اطلاعیه بانک ملت از بانک دی بعنوان یه بانک درحال ورشکستگی نام برده !!! حالا تکلیف ماها چیه این وسط؟!

    1. Kaveh می‌نویسد

      خود بانک ملت وضعش از همه خراب تره. اون نامه مال 1 سال پیشه و گروه مالی ملت وابسته بانک ملت بوده و اینکه بعد از سال 94 که قرار شد بانک های ایرانی برای برقراری سوییفت با بانکای اروپایی صورت های مالی رو شفاف و به شکل اتحادیه اروپا اعلام کنن این اتفاق افتاده. داخل این صورت ها معوقات آورده نمیشه

    2. eli می‌نویسد

      ارزو جان اون نامه که تو شبکه مجازی پخش شد شایعه بود و مدیر عامل بانک ملت هم تکذیبش کرد. ولی در کل اکثر بانک های ایران از جمله خود بانک ملت بازده هی منفی دارن ولی خوب با کمک بانک مرکزی سرپا هستن

  7. jvd می‌نویسد

    امروز دقیقا یه هفته اس پول ریختم. تازه دو روز پیش فیش واریزم تایید شده و هنوز گواهی صادر نشده و این در صورتیه که میگن نهایت 24 ساعته خرید میشه و 48 ساعته اوراق فروخته میشه بانک گفته که فعلا خرید و فروش اینترنتی وجود نداره و به دلیل مشکلات مغایرت که بوجود اومده بوده فقط باید از بانک واریز کرد. البته تو سایت هم منم غیر فعال هستم. الان نگرانم بخوام بفروشم چند هفته طول میکشه ! متاسفانه تلفنی هم نمیشه با کسی صحبت کرد.

  8. سیما نصرالله زاده می‌نویسد

    من چهار شنبه رفتم بانک حضوری ابطال کردم با پشتیبانی تماس میگیرم میگن سایت بسته است، کارگزینی هم تلفنی پاسخ نمیده

  9. eli می‌نویسد

    واسه من که کلا گزینه صدور و ابطال برداشته شد . خیلی مسخره هست. نه اطلاع رسانی نه شفاف سازی .بانک هم که بوووققق

  10. کاربر می‌نویسد

    من زنگ زدم صندوق جواب درستی در مورد سایت و روش سرمایه گذاری نداد فقط گفت فعلا از طریق سایت تا شنبه یا یکشنبه نمیتوان صدور یا ابطال زد اصلا خودشون هم نمیدونن جریان چیه یا اینکه ما مشتریان را دارن میپیچونن خدا عاقبتمون را ختم بخیر کنه

  11. حسین می‌نویسد

    دوستان کسی از سایت خریده؟؟؟؟چجوری چرا غیر فعالیم؟

    1. حمید می‌نویسد

      شما اگه اینترنت بانک دی داشته باشی نیاز به مراجعه به بانک نیست ، به حساب صندوق ارزش آفرین دی واریز میکنی ، تو قسمت صدور شماره پیگیری را وارد میکنید . 3 الی 5 روز کاری هم تایید صدور به طول خواهد کشید.

    2. کاربر می‌نویسد

      من ثبت نام کردم ولی در قسمت صدور زده باید شماره فیش واریزی را برای خرید واحد وارد کنیم که این مستلزم این هست بریم شعبه پول واریز کنیم هنوز در سایت پرداخت آنلاین وجود ندارد اگر کسی خبری داره بیاد توضیح بده

  12. شهریار می‌نویسد

    سلام. دوستان به نظرتون این صندوق از نظر امنیت چطوره؟ سرمایه گذاری بکنیم؟

  13. eli می‌نویسد

    من تو سایت واسه اولین بار ثبت نام کردم الان که با حساب کاربری وارد میشم واسه صدور میزنه شما در وضعیت غیر فعال هستید . کسی میدونه چطوری باید وضعیت فعال بشم. آیا زمان میبره یا باید کاری کنم . ممنون میشم اساتید راهنمایی کنن

    1. حمید می‌نویسد

      باید برین بانک تا فعالش کنن ، من خودم رفتم پیش رئیس شعبه زنگ زد به صندوق فعالش کردن.

  14. ارمان می‌نویسد

    من قبلا حضوری خریدم. منتهی الان تو سایت که میرم نشون نمیده. و ساکن تهرانم نیستم. مشهد هم صندوق شعبه نداره و فقط یک بانک دی هست. الان اگر بخام افزایش بدم یا ابطال کنم کسی میدونه باید چه کنم؟ تو سایت عضو شدم ولی خریدا قبلیم نشون نمیده.

  15. کاربر می‌نویسد

    رده جان عزیز آدرس سایتی که شما بالا نوشتی مربوط به صندوق بانک دی هست آدرس صندوق ارزش آفرینان دی http://www.afdayfund.ir میباشد باتشکر از زحمات سایت رده

  16. علی می‌نویسد

    دوستان دو تا صندوق داره این آدرسو رده اشتباه زده اسم صندوق ارزش آفرین دی .afdayfund.ir هست نه این آدرسی که گذاشته ، ادمین محترم لطفا اصلاح کن

  17. علی می‌نویسد

    یکی توضیح میده،؟ یک فاصله 3700 تومانی بین هزینه صدور و ابطال معمولا هست ، پس وقتی بخواییم ابطال کنیم مثلا 400 واحد داشته باشیم خیلی زیاد میشه که !!! یک ملیون وچهارصد تومان کم میکنن !! نسبت به جاهای دیگه خیلی بیشتره .درسته ؟؟؟

  18. ALIREZA می‌نویسد

    بانک دی داره حضوری واحد میفروشه فرصت خوبیه تا بسته نشده بخرید ، به نظرم اینجا و توسعه صادرات فعلا مناسبترن

    1. صفا می‌نویسد

      همه شعبه ها حضوری واحد می فروشند؟

  19. زهرا می‌نویسد

    کدوم شعبه این رو گفته من رفتم گفتن انجام نمیشه

  20. محمد می‌نویسد

    من امروز رفتم شعبه و گفتند تا عملیاتی شدن سایت مثل سابق صدور و ابطال انجام میشه

  21. محمدموسوی می‌نویسد

    سلام چجوری میتونیم خودمون افزایش سرمایه از طریق اینترنت انجام دهیم من رمز عبور با نام کاربری میزنم چیزی نمیاد مگر کد ملی نیست؟

  22. کاربر می‌نویسد

    آقا آرمان طی ساعت های کاری قسمت صدور وابطال را میزارن وبعد از ساعت کاری برداشته میشود و فقط گردش های حساب و گواهی ها را میتوان دید

  23. Arman می‌نویسد

    من اینترنتی ثبت نام کردم مشخصات خودم و دریافت ها ‌پرداخت ها هم لیستش اومد ولی چیزی به عنوان خرید واحد سرمایه گذرای ندیدم

  24. A.r می‌نویسد

    سلام چطور می توان به قسمت ورود سرمایه گذاری در سایت وارد شد ؟

  25. سیاوش می‌نویسد

    ظرفیت صندوق دی پر شده یا هنوز امکان صدور وجود داره؟ یک سوال دیگه بانک دی بانک تازه تاسیس هست؟ من اولین باره اسمشو میشنوم

    1. محمد می‌نویسد

      صندوق از طریق شعبه صدور و ابطال انجام میده و از حدود دو هفته دیگه باید صدور و ابطال را از سایت انجام داد. و ظرفیت هم داره فعلاً صندوق. بانک دی حدود 7 سال و از سال 89 کار خودش را شروع کرد و زیر مجموعه بنیاد شهید و امور ایثارگران هست

  26. رضا می‌نویسد

    سلام
    میخواستم بدونم ایا کسی خبر داره که این خرید واحد اینترنتی از بانک دی کی ok میشه/؟ بنظر من که ی مشکلی وگرنه کیه که از پول بدش بیاد … واقعیتا رو نمیگن مردم و رو علاف کردن .باز اگه دوستی خبر موثق داره بما هم بگید …
    ممنون.

  27. احیان می‌نویسد

    سلام من مخوام واحدبخرم ازبانک دی که صدورنمیزنن برای اولین بارهست میشه به طریق دیگه واحدخرید؟ممنون میشم جامع راهنماییم کنید.

    1. کاربر می‌نویسد

      سلام من به کارگزاری صندوق زنگ زدم گفتند که تا چند روز دیگر سایت ورود سرمایه گذاران راه اندازی میشود و بعد اینترنتی میتوان صدور زد

  28. محسن می‌نویسد

    سلام
    میخواستم ببینم وقتی ابطال میکنی چقدر دقیقا طول میکشه بره توی حسابت من یکشنبه ساعت ده ابطال کردم سشنبه چه ساعتی میره تو حسابم.

    1. کاربر می‌نویسد

      آقا محسن شما یکشنبه چگونه ابطال کردید از داخل شعبه یا اینترنتی چون سحر نوشته در داخل شعبه نمیتوان ابطال زد

  29. کاربر می‌نویسد

    من رفتم شعبه گفت فعلا از داخل شعبه صدور نمیزنیم از طریق اینترنت هم هنوز سایت صندوق قسمت ورود سرمایه گذاران را فعال نکرده است از دوستان اگر کسی اطلاعی داره لطفا راهنمایی کنه

  30. سحر می‌نویسد

    من رفتم بانک پرسیدم کارمندش گفت دیگه تو بانک صدور وابطال نمیشه فقط از طریق اینترنت انجام میشه

دریافت اعتبار اسنپ پی
×
دریافت اعتبار اسنپ پی
از ۲ تا ۲۰ میلیون تومن اعتبار بگیر بدون چک و سفته