رده صندوق سرمایه‌گذاری‌ صندوق سرمایه‌گذاری ارزش آفرینان دی

ارزش آفرینان دی

آخرین به‌روز رسانی: 08 آذر 1403 | انتشار: 9 بهمن 1395
نام ارزش آفرینان دی
نوع صندوق درآمد ثابت
ETF خیر
ارزش خالص دارایی 74,067,014,115,605 ریال
بازده روزانه 0.06 %
بازده هفتگی 0.45 %
بازده ماهانه 1.9 %
بازده سه ماهه 5.69 %
بازده شش ماهه 0 %
بازده یک ساله 23.13 %
بازدهی از آغاز فعالیت 280.61 %
مدیر صندوق کارگزاری بانک دی
مدیران سرمایه‌گذاری سونا فضل اللهی، مهدی نورمحمدی، محمد ارمی
متولی صندوق مشاور سرمایه گذاری اوراق بهادار پاداش
حسابرس موسسه حسابرسی رازدار
درصد حقیقی 2
درصد حقوقی 0
سود تضمین‌شده 0 %
سود پیش‌بینی شده 0 %
دوره تقسیم سود 0 ماهه
قیمت صدور 1,014,763 ریال
کارمزد صدور 0 ریال
قیمت ابطال 1,014,126 ریال
کارمزد ابطال 0 ریال
حداکثر تعداد واحد سرمایه‌گذاری 0
ضامن نقدشوندگي کارگزاری بانک دی
اوراق مشارکت 51.95 %
سپرده بانکی 39.47 %
وجه نقد 0.25 %
سهام 5.08 %
پنج سهم با بیشترین وزن 3.11 %
دارایی‌های دیگر 0.58 %
قیمت آماری 1,064,452 ریال
تعداد واحدهای سرمایه‌گذاری شده 73,035,305
تاریخ آغاز فعالیت 1390/07/03

معرفی صندوق سرمایه‌گذاری ارزش آفرینان دی

صندوق سرمایه‌گذاری ارزش آفرینان دی از صندوق‌های درآمد ثابت است که با شماره ۱۰۹۱۱ نزد سازمان بورس و اوراق بهادار ثبت شده و زیر نظر این نهاد فعالیت می‌کند. این صندوق فعالیت خودش را از مهر ۱۳۹۰ آغاز کرده است و در این مدت، طبق مفاد اساسانامه و امیدنامه‌اش و در چارچوب قوانین و مقررات سازمان بورس و اوراق بهادار به فعالیت خود ادامه داده است. مانند بیشتر صندوق‌های درآمد ثابت موفق، ریسک پایین در سرمایه‌گذاری، نقدشوندگی بالا و سود ثابت و مطمئن از مهم‌ترین ویژگی‌های صندوق ارزش‌آفرینان دی است.

یکی دیگر از ویژگی‌های سرمایه‌گذاری در صندوق‌های مشترک، کاهش هزینه‌های مربوط به سرمایه‌گذاری و تقسیم‌شدن این هزینه بین گروه بزرگی از سرمایه‌گذاران است. همچنین فعالیت‌های اجرایی مربوط به سرمایه‌گذاری نیز به عهده گردانندگان صندوق است و سرمایه‌گذاران خرد لازم نیست نگران خریدوفروش اوراق، دریافت سود، تبدیل حق تقدم به سهام و مواردی از این قبیل باشند.

جدول مقایسه ای همه صندوق های سرمایه‌گذاری

اطلاعات صندوق ارزش آفرینان بانک دی

مدیران صندوق ارزش‌آفرینان دی هدف از تشکیل این صندوق را جمع‌آوری سرمایه‌های خرد از سرمایه‌گذاران و ایجاد سبدی از دارایی‌ها و مدیریت این سبد عنوان کرده‌اند. تلاش بر این است که با پذیرش ریسکی مشخص و کنترل‌شده، سرمایه‌گذاران این صندوق به بیشترین بازدهی ممکن برسند.

صندوق سرمایه‌گذاری ارزش آفرینان دی طبق آنچه در اساسنامه و امیدنامه‌اش آمده، بیش از ۹۰درصد دارایی‌های خود را در اوراق مشارکت و سپرده بانکی سرمایه‌گذاری کرده است و بخش کوچکی از این دارایی‌ها را به خرید سهام و حق‌تقدم اختصاص داده است. همین نکته باعث می‌شود نوسان‌های منفی و مثبت بورس تأثیر چندانی رو بازدهی صندوق نداشته باشد و سرمایه‌گذاران همیشه سودی تقریبا ثابت دریافت کنند.

طبق ماده ۴ اساسنامه این صندوق، موضوع فعالیت اصلی صندوق ارزش‌آفرینان دی سرمایه‌گذاری در انواع اوراق بهادار از جمله اوراق با درآمد ثابت، سپرده بانکی، گواهی سپرده بانکی، سهام و حق‌تقدم خرید سهام شرکت‌های پذیرفته‌شده در بورس و فرابورس و گواهی سپرده کالایی است. این صندوق فعالیتی فرعی هم دارد که موضوع آن مشارکت در تعهد پذیره‌نویسی و تعهد خرید اوراق بهادار با درآمد ثابت است.

ارزش مبنای واحدهای سرمایه‌گذاری این صندوق صد هزار تومان است که روی گواهی‌های سرمایه‌گذاری قید می‌شود. واحدهای این صندوق به دو نوع ممتاز و عادی تقسیم می‌شود. این صندوق ۲۰ هزار واحد ممتاز دارد که قبل از شروع دوره پذیره‌نویسی صادر شده و در اختیار مؤسسان شرکت قرار دارد. این واحدها قابلیت ابطال و انتقال ندارند. واحدهای معمولی هم واحدهایی هستند که سرمایه‌گذاران معمولی در طول مدت فعالیت این صندوق خریداری می‌کنند. واحدهای معمولی صندوق قابلیت ابطال دارند، ولی امکان انتقال آن‌ها به شخص دیگر وجود ندارد.

ارکان صندوق ارزش آفرینان بانک دی

صندوق‌های سرمایه‌گذاری برای حرکت در راستای اهداف‌شان و کسب بازدهی مطلوب، به مدیریتی مناسب نیاز دارند. ارکان صندوق‌های سرمایه‌گذاری در واقع بازوهای مدیریتی صندوق‌اند که هر کدام در چارچوب وظایف خود به عملکرد مناسب صندوق کمک می‌کنند. صندوق ارزش آفرینان دی تحت مدیریت کارگزاری بانک دی فعالیت می‌کند و این کارگزاری خریدوفروش‌های بورسی صندوق، شامل معامله انواع اوراق با درآمد ثابت، سهام و حق‌تقدم، را به انجام می‌رساند. متولی صندوق مشاور سرمایه‌گذاری ایرانیان تحلیل فارابی است که به‌طور مستمر بر فعالیت این صندوق نظارت می‌کند. همچنین موسسه حسابرسی رازدار مسئول حسابرسی صندوق و بانک دی ضامن نقدشوندگی آن است.

ترکیب دارایی‌های صندوق بانک دی

طبق امیدنامه صندوق ارزش‌آفرینان دی، حداقل ۷۵درصد از دارایی‌های این صندوق باید به سرمایه‌گذاری در اوراق بهادار با درآمد ثابت، گواهی سپرده بانکی و سپرده بانکی اختصاص یابد. به عبارت دیگر، این بخش از دارایی‌های صندوق نمی‌تواند کمتر از ۷۵درصد باشد. همچنین حداکثر ۲۰درصد از دارایی‌های صندوق می‌تواند به سهام، حق‌تقدم و قراردادهای اختیار معامله اختصاص پیدا کند. علاوه بر این، این صندوق می‌تواند حداکثر ۵درصد از دارایی‌های خود را در صندوق‌های سرمایه‌گذاری دیگر سرمایه‌گذاری کند.

روش سرمایه‌گذاری در صندوق ارزش‌آفرینان دی

از آن‌جایی که صندوق ارزش آفرینان بانک دی جز صندوق‌های درآمد ثابت است، شیوه سرمایه‌گذاری در این صندوق هم مانند اکثر صندوق‌های این دسته از طریق صدور و ابطال واحد‌های سرمایه‌گذاری انجام می‌شود. سرمایه‌گذاران می‌توانند هر زمان که بخواهند با ثبت‌نام در سامانه صندوق، واحدهای سرمایه‌گذاری این صندوق را بخرند و در صورت لزوم، با ابطال واحدهای سرمایه‌گذاری، سرمایه‌شان را از صندوق خارج کنند.

مراحل سرمایه‌گذاری در صندوق سرمایه گذاری بانک دی

  1. وارد سایت اصلی صندوق «www.afdayfund.ir» شوید.
  2. در قسمت بالای صفحه روی گزینه «ورود سرمایه‌گذاران» کلیک کند و وارد بخش «ثبت‌نام در صندوق» شوید. در این بخش امکان ثبت‌نام برای شخصیت‌های حقیقی و حقوقی ایرانی و همچنین اتباع خارجی وجود دارد. اگر شخصیت حقیقی ایرانی هستید، لازم نیست چیزی را تغییر بدهید، چون گزینه پیش‌فرض همین است.
  3. کد ملی و شماره موبایل‌تان را به همراه کد امنیتی سایت وارد کنید و روی گزینه «مرحله بعد» کلیک کنید.
  4. در این مرحله «کد اعتبارسنجی» به شماره تلفن همراه‌تان پیامک می‌شود و باید این کد را در کادر مربوط به آن وارد کنید. در قدم بعد باید موافقت خودتان را با اساسنامه و امیدنامه صندوق هم اعلام کنید.
  5. در مرحله بعدی، کد اعتبارسنجی دیگری به موبایلی که در سجام ثبت کرده‌اید ارسال می‌شود. این کد برای دریافت اطلاعات شما از سامانه سجام است. با وارد کردن این کد، اجازه دسترسی به این اطلاعات را می‌دهید. سپس می‌توانید برای خود نام کاربری و رمز عبور انتخاب کنید و به مرحله بعدی بروید.
  6. اگر این مراحل را با موفقیت پشت سر بگذارید، پیام «ثبت‌نام با موفقیت انجام شد» را خواهید دید. کافی است روی دکمه ورود به صندوق کلیک کنید و با نام کاربری و رمز عبوری که در مرحله پنجم انتخاب کرده‌اید، وارد پنل کاربری شخصی‌تان در صندوق سرمایه‌گذاری ارزش آفرینان بانک دی شوید.

ارسال دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد

از اینکه نظرتان را با ما در میان می‌گذارید، خوشحالیم

1,301 دیدگاه
  1. محمد می‌نویسد

    ا سلام . من با بانک دی تماس گرفتم گویا صندوق ها با بانک مرکزی دارن توافق می کنند که سود رو بین 17 تا 19 درصد بکنن که 17 درصد شدنش محتمل تره برای همین مابه التفاوت سود اذر ماه واریز نشده و با این حساب شاید واریز نشه

  2. Reza می‌نویسد

    بعد از سه روز ابطال زدن دیدم پول تو حساب نیومد با کلی پیگیری و زنگ زدن (حداقل از صبح تا ظهر داشتم زنگ میزدم کارگذاری) مسئول صندوق گفت سایت دچار اختلال شده برو پولت رو از بانک بگیر رفتم بانک پول رو گرفتم ولی حسابم رو مسدود کرد گفت تا زمانی که صندوق پول رو برات نریخته حسابت مسدود میمونه البته اینو بگم فقط اصل پولو داد گفت ما ضمانتمان روی اصل پوله بازم جای شکرش باقیه دادن واقعا این نظام بانکیه!!!؟

  3. Reza می‌نویسد

    دوستان من رفتم بانک پولم رو گرفتم گذاشتم بانک دولتی خداوکیلی از زمانی که پولم رو تو این صندوق گذاشتم یک روز بدون استرس نداشتم به نظر من سود کمتر خیال راحتتر

  4. کریم می‌نویسد

    سلام دوستان سودصندوق خیلی کم کردن بخاطربانک مرکزی که ایراد گرفته وبخاطراینکه اطلاع رسانی نمیکن که مردم همه نرن بانک تاپولشون وردارن درضمن من توصندوق پول داشتم چندروزپیش ابطال زدم طبق قرارداشون دوروزه بریزن ولی پنج روزکشیداخرشم خودشعبه ازخودش پرداخت کرد وحساب منو مسدود کرد تا هرموقع صندوق ریخته بانک پولشوورداره درضمن هیچگونه نگرانی بابت اصل پول نداشته باشین بانک دی میده

  5. علی می‌نویسد

    سلام من سیزدهم آذر برای اولین بار مبلغی رو به صندوق واریز کردم در شعبه. اما مبلغی از آن تایید نشده. الان پس از گذشت ۹ روز نه در قالب سود اون رو به من برگردوندن و نه مابه التفاوتش رو بهم دادن. کسی میدونه چرا این جوری شده؟؟؟؟

  6. امیر00 می‌نویسد

    دوستان کسی خبر داره بعد از اینکه خواستی پولتو از صندوق برداری چند روز طول میکشه،الان سه روزه پول من واریز نشده؟

  7. مهندس می‌نویسد

    سلام دوستان من دوشنبه 20 ام اذر سهام باطل کردم الان که بیش از دو روز میگذره به حسابم پول واریز نشده!!کسی میدونه چرا؟؟؟تازه سود شانزده اذر هم 17/5 درصد واریز کردن!!؟؟

  8. علیرضا می‌نویسد

    اینا اصلا معلوم چرا این ماه چرا وضعیتشون اینجوری شده چون بنده ۴ مرتبه زنگ‌زدم هر کدوم از همکاراشون یه حرف متفاوت زدن
    یکی گفت همون‌۲۰ درصد میریزیم
    یکی گفت ۱۹ الانم که زدن تو سایت نهایتا بشه ۱۸.۹۶
    این همه روز تاخیر اصلا قابل قبول نیس
    چون من در این ۴بار تماس گفتم کی درست میشه ؟ که اخرین بار گفتن شنبه اگر درست نشد تماس بگیرید با حسابداری صحبت کنید

  9. علی می‌نویسد

    اقاحمیدرضا برای من که واریز نشده

  10. حمیدرضا می‌نویسد

    سلام دوستان..میخواستم بدونم آیا مابه التفاوت سود آذرماه برای کسی واریز شده یا نه؟؟ چون تو سایت صندوق تو قسمت گزارشات واریزیه ۱۵ آذر ۱۹/۲درصد سود محاسبه شده

    1. رضا می‌نویسد

      نه واریز نشده هنوز. اون سود هم برلی ۲۷ روز محاسبه شده نه ۳۰ روز

    2. عليرضا می‌نویسد

      سلام براي منم هنوز واريز نشده گفتن ٢٤ ام آذر اگه براي كسي ريختن لطفا اطلاع بده

  11. M.r می‌نویسد

    من دیروز در صندوق سرمایه گذاری بانک دی ۳۵ ملیون وارد کردم بصورت اینترنتی ولی امروز رفتم گزینه های صدرو وابطال اینترنتی رو برداشتن کسی میدونه چرا.لطفا کسی چیزی میدونه راهنمایی کنه نگران شدم

    1. ساسان می‌نویسد

      سلام،در پروفایل،قسمت سفارشات را ملاحظه بفرمایید.

  12. علی می‌نویسد

    چرا یه اطلاع رسانی درست انجام نمیشه توسط این صندوق؟میری بانک میگه ما به التفاوت سود اون ۳ روز رو میریزن بعد هیچ خبری نمیشه.اصلا معلوم نیست چه خبره.گواهی سود تضمینی ۲۰% صادر میکنه بعد تصمیم میگیره کمش کنه!! دیگه واقعا به هیچ بانک و صندوقی نمیشه اعتماد کرد خلاص.

  13. Reza می‌نویسد

    برای ماکه چیزی از تتمه مانده (۲درصد)تا الان واریز نشده اگر برای کسی واریز شد لطفا اطلاع رسانی کنید ممنون از دوستان

  14. ABBAS می‌نویسد

    همین امروز اومدم از بانک پرسیدم گفتن سود شده۱۷٪

    1. علی می‌نویسد

      عباس اقا امکان نداره ۱۷٪ شده باشه. چون هرجور حساب کنی سود ۲۸ روزمون بالای ۱۸ درصد بوده. تازه ۲. ۳ روزمونم واریز نشده

  15. علی می‌نویسد

    سلام. الان هیچ بانکی صندوق باز نمیکنه و تمام صندوق ها بسته شده و دیگه نمیشه پول اضافه کرد. میشه برداشت کرد. طبق قراری که هر صندوق گذاشته مثلا بانک دی جدیدا شده ۲ روزکاری .د

    1. eli orginal می‌نویسد

      صندوق آشنای ایرانیان و توسعه صادرات ارمانی جفتشون صدور دارن و اینترنتی هم هست بدون هیچ زحمتی میشه خرید کرد

    2. مهدی می‌نویسد

      الان فقط دوتا صندوق هست که بالا بیست میده با ضامن نقدشوندگی بانکی ، یکی توسعه صادرات یکی امین آشنا

  16. عابد می‌نویسد

    با سلام مجدد، امروز من با كارگزاري تماس گرفتم و إعلام كردند كه ما به تفاوت اين ماه (٢٪؜) تا آخر وقت فردا به حساب واريز ميشه.

  17. عابد می‌نویسد

    سلام. دوستان من هم سود رو براي ٢٨ روز دريافت كردم كه اگه تناسب ببندم به ١٨.٢٪؜ ميرسم. البته اگه همين سود پول ها رو هم سپرده كنيم به نظرم ١.٨٪؜ اضافه ميشه و آخر سال به حدود ٢٠٪؜ ميرسيم كه با توجه به سود سپرده هاي بانكي ١٦٪؜ و تورم ١٠٪؜ قابل قبول هست. دوستاني كه قديمي تر هستند تا الان به صورت ميانگين چند درصد گرفتند؟

    1. محسن خرمی می‌نویسد

      تورمه ۱۰ درصد کجا میدن ما هم بگیریم کجا تورم ۱۰ درصده ماهی ده درصد البته اوکیه

    2. علی می‌نویسد

      من حدود یک سالو نیم که سپرده دارم. سود ۲۰ ٪. ۱۹.۸٪. ۲۰.۶٪. ولی بیشترش همون ۲۰٪ بوده

  18. محمد رضا می‌نویسد

    سلام اینجانب در بانک دی در قسمت صندوق سپرده دارم میخواهم افزایش سپرده بدهم لطفا نحوه پذیره نویسی را برایم اعلام فرمایید

  19. محمد می‌نویسد

    برای من هم سود 17 درصد ریختن . با بانک دی تماس گرفتم گفتن گویا 3 الی 4 روز محاسبه نشده که سود این سه چهار روز تا اخر هفته یعنی 24 ام نهایتا واریز می گردد .

  20. Alireza می‌نویسد

    دوستان يه سوال دارم خواستم ببينم اگه بخواهيم ابطال كنيم مهمه چه روزي از ماه اين كارو ميكنيم (البته فارغ از سود ماهيانه)؟ممنون ميشم توضيح بدين

  21. Kayhan می‌نویسد

    داستان 28 روز چیه؟ ممکنه توضیح بدین حتما روزای تعطیل رسمی محسوب نمیشه

    1. علی می‌نویسد

      نه داداش ربطی به تعطیلات نداره

  22. احمد می‌نویسد

    این ماه زیر پیامک واریز سود برای من نوشتن به تاریخ 13 ماه. یعنی حدود 27 روز حساب کردند سود رو. حالا نمیدونم چرا یک ماه واریز شده. ولی اگر شما سود 27 روز رو حساب کنید میشه همون 19.5 درصد ماه پیش

  23. احمدرضا می‌نویسد

    سلام.من متوجه نشدم به چه علت این ماه نزدیک به 300 هزار تومن کمتر سود واریز شده ممنون میشم توضیح بدین

  24. Reza می‌نویسد

    سازمان بورس طی بخشنامه‌ای به تمام نهادهای مالی فعال در بورس و اوراق بهادار، شرایط سرمایه‌گذاری در اوراق بهادار با درآمد ثابت و امکان تضمین یا پیش‌بینی نرخ سود توسط صندوق‌های سرمایه‌گذاری را اصلاح کرد.براساس این بخشنامه صندوق‌های سرمایه‌گذاری دیگر نمی‌توانند در اوراق خارج از بورس سرمایه‌گذاری کنند، همچنین صندوق‌های با درآمد ثابت از تضمین سود و صندوق‌های سرمایه‌گذاری از تضمین و پیش‌بینی سود منع شدند.در دوره‌ای سودآوری سهام در بورس بالا بود و پرداخت سودهای بالا در صندوق‌ها توجیه‌ داشت اما اکنون سودآوری سهام کاهش یافته و پرداخت سودهای بالا قابل توجیه نیست.وی تاکید کرد: در برخی موارد ممکن است ارزش سرمایه‌گذاری کاهش یابد و حتی سهام ضرر دهد که در چنین مواردی تضمین سودهای بالا توسط بانک غیرمنطقی است که با بخشنامه جدید جلوی این کار گرفته می‌شود.

    1. علی می‌نویسد

      پس اگر تضمین سود توسط صندوق غیر منطقی هست چرا قبل از این تصمیمشون گواهی صادر میکنن.مسخره کردن مردم رو.پول رو میگیرن بعد بازیشون شروع میشه.

  25. Reza می‌نویسد

    فکر کنم این ماه ۲۸ روز رو محاسبه کردن که میشه حدود ۱۸.۶ درصد که باز هم از تضمین سود خیلی پایینتره
    البته در خبرها خوندم که بانک مرکزی تضمین سود را برداشته از صندوقها و در عوض پیش بینی سود باید داشته باشند که اون هم گفته نرخش بر عهده خود صندوق باید باشد

  26. مرتضی می‌نویسد

    این ماه هم ۱۸ درصد ریختن چرا

  27. بابک می‌نویسد

    مگه تضمین سود ماهانه این صندوق 20% نیست؟ واسه من که این ماه حدود 17 درصد محاسبه و واریز شده؟!!!!
    الان این ضمانت خودش ضمانت اجرایی داره آیا؟

  28. فرشید می‌نویسد

    سلام دوستان سود این ماه ۱۷.۴ درصد بوده که نسبت به ماه قبل ۳ درصد کاهش داشته کسی خبر داره

    1. احمد می‌نویسد

      این ماه زیر پیامک نوشته بودن 27 روز سود لحاظ کردند. حساب کنید. میشه همون حدود 19 درصد

  29. سیاوش می‌نویسد

    پرداخت سود۱۷درصدی مبارک بانک.
    کاهش سود دستوری به نفع مردم یا بانک
    دیگه سود بانکی جذاب نیست باید چاره دیگری برای حفظ اصل پول ناشی از تورم اندیشید

  30. مرتضی می‌نویسد

    پس چرا این ماه رو ۱۸ درصد واریز کردن چه مسخره من رفتم بکشم بیرون اگر سکه خریده بودم ۳۰ روز پیش الان ۳۰ درصد اومده بود سرش

دریافت اعتبار اسنپ پی
×
دریافت اعتبار اسنپ پی
از ۲ تا ۲۰ میلیون تومن اعتبار بگیر بدون چک و سفته