رده صندوق سرمایه‌گذاری‌ صندوق سرمایه‌گذاری ارزش آفرینان دی

ارزش آفرینان دی

آخرین به‌روز رسانی: 01 آذر 1403 | انتشار: 9 بهمن 1395
نام ارزش آفرینان دی
نوع صندوق درآمد ثابت
ETF خیر
ارزش خالص دارایی 74,415,736,400,074 ریال
بازده روزانه 0.06 %
بازده هفتگی 0.45 %
بازده ماهانه 1.91 %
بازده سه ماهه 5.72 %
بازده شش ماهه 0 %
بازده یک ساله 23.23 %
بازدهی از آغاز فعالیت 280.17 %
مدیر صندوق کارگزاری بانک دی
مدیران سرمایه‌گذاری سونا فضل اللهی، مهدی نورمحمدی، محمد ارمی
متولی صندوق مشاور سرمایه گذاری اوراق بهادار پاداش
حسابرس موسسه حسابرسی رازدار
درصد حقیقی 2
درصد حقوقی 0
سود تضمین‌شده 0 %
سود پیش‌بینی شده 0 %
دوره تقسیم سود 0 ماهه
قیمت صدور 1,010,254 ریال
کارمزد صدور 0 ریال
قیمت ابطال 1,009,631 ریال
کارمزد ابطال 0 ریال
حداکثر تعداد واحد سرمایه‌گذاری 0
ضامن نقدشوندگي کارگزاری بانک دی
اوراق مشارکت 52.12 %
سپرده بانکی 39.56 %
وجه نقد 0.34 %
سهام 4.77 %
پنج سهم با بیشترین وزن 2.94 %
دارایی‌های دیگر 0.71 %
قیمت آماری 1,055,796 ریال
تعداد واحدهای سرمایه‌گذاری شده 73,705,828
تاریخ آغاز فعالیت 1390/07/03

معرفی صندوق سرمایه‌گذاری ارزش آفرینان دی

صندوق سرمایه‌گذاری ارزش آفرینان دی از صندوق‌های درآمد ثابت است که با شماره ۱۰۹۱۱ نزد سازمان بورس و اوراق بهادار ثبت شده و زیر نظر این نهاد فعالیت می‌کند. این صندوق فعالیت خودش را از مهر ۱۳۹۰ آغاز کرده است و در این مدت، طبق مفاد اساسانامه و امیدنامه‌اش و در چارچوب قوانین و مقررات سازمان بورس و اوراق بهادار به فعالیت خود ادامه داده است. مانند بیشتر صندوق‌های درآمد ثابت موفق، ریسک پایین در سرمایه‌گذاری، نقدشوندگی بالا و سود ثابت و مطمئن از مهم‌ترین ویژگی‌های صندوق ارزش‌آفرینان دی است.

یکی دیگر از ویژگی‌های سرمایه‌گذاری در صندوق‌های مشترک، کاهش هزینه‌های مربوط به سرمایه‌گذاری و تقسیم‌شدن این هزینه بین گروه بزرگی از سرمایه‌گذاران است. همچنین فعالیت‌های اجرایی مربوط به سرمایه‌گذاری نیز به عهده گردانندگان صندوق است و سرمایه‌گذاران خرد لازم نیست نگران خریدوفروش اوراق، دریافت سود، تبدیل حق تقدم به سهام و مواردی از این قبیل باشند.

جدول مقایسه ای همه صندوق های سرمایه‌گذاری

اطلاعات صندوق ارزش آفرینان بانک دی

مدیران صندوق ارزش‌آفرینان دی هدف از تشکیل این صندوق را جمع‌آوری سرمایه‌های خرد از سرمایه‌گذاران و ایجاد سبدی از دارایی‌ها و مدیریت این سبد عنوان کرده‌اند. تلاش بر این است که با پذیرش ریسکی مشخص و کنترل‌شده، سرمایه‌گذاران این صندوق به بیشترین بازدهی ممکن برسند.

صندوق سرمایه‌گذاری ارزش آفرینان دی طبق آنچه در اساسنامه و امیدنامه‌اش آمده، بیش از ۹۰درصد دارایی‌های خود را در اوراق مشارکت و سپرده بانکی سرمایه‌گذاری کرده است و بخش کوچکی از این دارایی‌ها را به خرید سهام و حق‌تقدم اختصاص داده است. همین نکته باعث می‌شود نوسان‌های منفی و مثبت بورس تأثیر چندانی رو بازدهی صندوق نداشته باشد و سرمایه‌گذاران همیشه سودی تقریبا ثابت دریافت کنند.

طبق ماده ۴ اساسنامه این صندوق، موضوع فعالیت اصلی صندوق ارزش‌آفرینان دی سرمایه‌گذاری در انواع اوراق بهادار از جمله اوراق با درآمد ثابت، سپرده بانکی، گواهی سپرده بانکی، سهام و حق‌تقدم خرید سهام شرکت‌های پذیرفته‌شده در بورس و فرابورس و گواهی سپرده کالایی است. این صندوق فعالیتی فرعی هم دارد که موضوع آن مشارکت در تعهد پذیره‌نویسی و تعهد خرید اوراق بهادار با درآمد ثابت است.

ارزش مبنای واحدهای سرمایه‌گذاری این صندوق صد هزار تومان است که روی گواهی‌های سرمایه‌گذاری قید می‌شود. واحدهای این صندوق به دو نوع ممتاز و عادی تقسیم می‌شود. این صندوق ۲۰ هزار واحد ممتاز دارد که قبل از شروع دوره پذیره‌نویسی صادر شده و در اختیار مؤسسان شرکت قرار دارد. این واحدها قابلیت ابطال و انتقال ندارند. واحدهای معمولی هم واحدهایی هستند که سرمایه‌گذاران معمولی در طول مدت فعالیت این صندوق خریداری می‌کنند. واحدهای معمولی صندوق قابلیت ابطال دارند، ولی امکان انتقال آن‌ها به شخص دیگر وجود ندارد.

ارکان صندوق ارزش آفرینان بانک دی

صندوق‌های سرمایه‌گذاری برای حرکت در راستای اهداف‌شان و کسب بازدهی مطلوب، به مدیریتی مناسب نیاز دارند. ارکان صندوق‌های سرمایه‌گذاری در واقع بازوهای مدیریتی صندوق‌اند که هر کدام در چارچوب وظایف خود به عملکرد مناسب صندوق کمک می‌کنند. صندوق ارزش آفرینان دی تحت مدیریت کارگزاری بانک دی فعالیت می‌کند و این کارگزاری خریدوفروش‌های بورسی صندوق، شامل معامله انواع اوراق با درآمد ثابت، سهام و حق‌تقدم، را به انجام می‌رساند. متولی صندوق مشاور سرمایه‌گذاری ایرانیان تحلیل فارابی است که به‌طور مستمر بر فعالیت این صندوق نظارت می‌کند. همچنین موسسه حسابرسی رازدار مسئول حسابرسی صندوق و بانک دی ضامن نقدشوندگی آن است.

ترکیب دارایی‌های صندوق بانک دی

طبق امیدنامه صندوق ارزش‌آفرینان دی، حداقل ۷۵درصد از دارایی‌های این صندوق باید به سرمایه‌گذاری در اوراق بهادار با درآمد ثابت، گواهی سپرده بانکی و سپرده بانکی اختصاص یابد. به عبارت دیگر، این بخش از دارایی‌های صندوق نمی‌تواند کمتر از ۷۵درصد باشد. همچنین حداکثر ۲۰درصد از دارایی‌های صندوق می‌تواند به سهام، حق‌تقدم و قراردادهای اختیار معامله اختصاص پیدا کند. علاوه بر این، این صندوق می‌تواند حداکثر ۵درصد از دارایی‌های خود را در صندوق‌های سرمایه‌گذاری دیگر سرمایه‌گذاری کند.

روش سرمایه‌گذاری در صندوق ارزش‌آفرینان دی

از آن‌جایی که صندوق ارزش آفرینان بانک دی جز صندوق‌های درآمد ثابت است، شیوه سرمایه‌گذاری در این صندوق هم مانند اکثر صندوق‌های این دسته از طریق صدور و ابطال واحد‌های سرمایه‌گذاری انجام می‌شود. سرمایه‌گذاران می‌توانند هر زمان که بخواهند با ثبت‌نام در سامانه صندوق، واحدهای سرمایه‌گذاری این صندوق را بخرند و در صورت لزوم، با ابطال واحدهای سرمایه‌گذاری، سرمایه‌شان را از صندوق خارج کنند.

مراحل سرمایه‌گذاری در صندوق سرمایه گذاری بانک دی

  1. وارد سایت اصلی صندوق «www.afdayfund.ir» شوید.
  2. در قسمت بالای صفحه روی گزینه «ورود سرمایه‌گذاران» کلیک کند و وارد بخش «ثبت‌نام در صندوق» شوید. در این بخش امکان ثبت‌نام برای شخصیت‌های حقیقی و حقوقی ایرانی و همچنین اتباع خارجی وجود دارد. اگر شخصیت حقیقی ایرانی هستید، لازم نیست چیزی را تغییر بدهید، چون گزینه پیش‌فرض همین است.
  3. کد ملی و شماره موبایل‌تان را به همراه کد امنیتی سایت وارد کنید و روی گزینه «مرحله بعد» کلیک کنید.
  4. در این مرحله «کد اعتبارسنجی» به شماره تلفن همراه‌تان پیامک می‌شود و باید این کد را در کادر مربوط به آن وارد کنید. در قدم بعد باید موافقت خودتان را با اساسنامه و امیدنامه صندوق هم اعلام کنید.
  5. در مرحله بعدی، کد اعتبارسنجی دیگری به موبایلی که در سجام ثبت کرده‌اید ارسال می‌شود. این کد برای دریافت اطلاعات شما از سامانه سجام است. با وارد کردن این کد، اجازه دسترسی به این اطلاعات را می‌دهید. سپس می‌توانید برای خود نام کاربری و رمز عبور انتخاب کنید و به مرحله بعدی بروید.
  6. اگر این مراحل را با موفقیت پشت سر بگذارید، پیام «ثبت‌نام با موفقیت انجام شد» را خواهید دید. کافی است روی دکمه ورود به صندوق کلیک کنید و با نام کاربری و رمز عبوری که در مرحله پنجم انتخاب کرده‌اید، وارد پنل کاربری شخصی‌تان در صندوق سرمایه‌گذاری ارزش آفرینان بانک دی شوید.

ارسال دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد

از اینکه نظرتان را با ما در میان می‌گذارید، خوشحالیم

1,301 دیدگاه
  1. سید می‌نویسد

    در این موقعيت کرونا که‌ همه تشویق به استفاده دیجیتال از سيستم بانکی می کنند مثل اینکه صندوق ارزش‌ آفرینان دی منظوری بجز این دارد که‌ مشتری هایش را گرفتار این ویروس بکند که سايت را تعطیل کرده‌ است‌

  2. سید می‌نویسد

    در این موقعيت کرونا که‌ همه تشویق به استفاده دیجیتال از سيستم بانکی می کنند مثل اینکه صندوق ارزش‌ آفرینان دی منظوری بجز این دارد که‌ مشتری هایش را گرفتار این ویروس بکند که سايت را تعطیل کرده‌ است‌

  3. نگار می‌نویسد

    سلام میخام به سایت وارد بشم نمیتونم
    سودها رو بالا ببرید خیلی گرونیه

  4. سید می‌نویسد

    مشگل سایت صندوق ارزش‌ آفرینان دی چیه که اکثرا امکان ورود به آن نیست در نتيجه امکان خريد و فروش‌ پست بموقع نيست جواب صندوق چيست چرا این مشکل ساده رو حل نمی کنید

  5. مجید می‌نویسد

    سلام خدا قوت
    حالا دیگه نمیخوایین یه سود تپل بدین
    ملت حال کنن
    چند وقته دیگه صندوق داره درجا میزنه

  6. مهرافاق می‌نویسد

    ۱۵۰میلیون چقد سود میده الان بزاریم؟
    چنددرصده سودش لطفا جواب بدید
    مننونم

    11
    2
    1. سارا می‌نویسد

      متغیره با سود فعلی حدود دو میلیون وسی صد.

      1. نصیر می‌نویسد

        سلام
        اینطور که پيش میره از پول شما کم خواهدشد سودی وجود ندارد و مسئول و جوابگویی هم نیست

  7. مهرافاق می‌نویسد

    ۱۵۰میلیون چقد سود میده الان بزاریم؟
    چنددرصده سودش لطفا جواب بدید

  8. نیما می‌نویسد

    اوکی بد نیست

  9. نیما می‌نویسد

    اوکی

  10. شالی پور می‌نویسد

    سلام لطفا درصد سود واریزی هر ماه صندوق رو هم اعلام کنید

  11. بهنام می‌نویسد

    سلام کی ریخته میشه سودمون این برج

  12. بهنام می‌نویسد

    سلام ببخشیدمن سودم هنوزریخته نشده

  13. محمود می‌نویسد

    […] قیمت هر سهم رو اونقدر اورده پایین که اصل سرمایه ی هرکسی کلی ازش کم میشه واقعا خجالت اوره . ما نمیدونستیم پولمونو اینجا بذاریم بعد که بخوایم برداریم یه درصدیشو صندوق برمیداره برای خودش. سود دادنش هم که شاهکاره همش 15 درصد 15 درصد . گزینه ی ابطال رو هم درست روزهای 15 و 16 غیر فعال میکنه نشه پولتو برداری

    3
    1
    1. امیر می‌نویسد

      الان که 1400/07/27 قیمت هر سهم طوری هست که اصل پولمون رو هم نمیتونیم برداریم ایا قبلا سابقه داشته؟اگر کسی اطلاع داره لطفا بگه نکنه یه دفعه بگن پول خودمونم نمیدن؟!!! والا قبلا تو صندوق ها سرم اومده

  14. علی می‌نویسد

    سلام
    اگر این ماه هم زیر 20 بدهند باید پول ها را ازاین صندوق کشید بیرون ارزش نداره واقعا، خیلی ضرره با این تورمها. امیدوارم رده منتشر کنه

    8
    1
  15. منصوره می‌نویسد

    چگونه میتوان از پرتفوی این صندوق اطلاع پیدا کرد؟

  16. ف می‌نویسد

    پس چرا برای ما تازه اولین باره سود واریز میکنه؟ میشه بدونم از کی سودها رو واریز میکزدن؟

  17. سیاوش می‌نویسد

    واقعا دارن چی کار میکنن؟از سه شنبه تاچهارشنبه هفت هزار تومن به قیمت صدور اضافه کردن ولی قیمت ابطال همون قبلی مونده الان هفت هزار تومن اختلاف بین قیمت صدور و ابطال وجود داره هیچ صندوقی اینجوری نیس این کار واقعا …

    11
    5
  18. سجاد می‌نویسد

    سود ابان 14/95 بوده از چه طریق میشه شکایت کرد؟

    5
    3
  19. اصغر می‌نویسد

    چرا چندین ماهه صدور نداره

  20. hoale Farahanchi می‌نویسد

    بسیار صندوق بد قولی هست و سودش اصلا ثابت نیست گفتن ۲۰٪ولی ۱۷ درصد دادند در صمن app صندوق از دیروز اصلا باز نمیشه

    2
    3
  21. رمضانی می‌نویسد

    زمان صدور به چه صورته؟ الان بیشتر از یک ماهه که من می‌خوام صدور بزنم ولی فقط ابطال داره.
    اگر امکانش هست راهنمایی کنید.

    6
    1
  22. مهدی می‌نویسد

    […] تو روز روشن 17 درصد دادن فکر می کنن دارن صدقه میدن گفته بودن از 20 درصد پایین نمیاد

  23. احمدرضا می‌نویسد

    دوستان اگر این ماه جواب اعتماد ما را با بی اعتمادی دادند، باید این صندوق را خالی کنیم تا بدونند با پول و زندگی مردم بازی نکنند.

  24. وروجک می‌نویسد

    مسئولان محترم بانک دی

    خاستم بهتون عرض کنم بانک شما چند ماه پیش با سپرده های ما حدود ۵۵۰ درصد انباشت سود داشته طبق اعلام خودتون که به سپرده گذاران ندادین

    سوال من از شما اینه

    چرا وقتی بورس بصورت نجومی رو به بالا بود و هر روز شما سود زیادی میبردین به سرمایه گذاراتون سود واقعی ندادین

    ولی الان که بورس اینجوری شده که البته شما متخصص دارین و بازم دارین سود میکنین چرا سود ماهانه رو فعلا تا اینجا به ۱۷ درصد رسوندین به خود من موقع افتتاح حساب تو بانک گفتن هیچ وقت زیر ۲۰ درصد نیست

    خوردن حق مظلوم بی جواب نمی‌مونه

    26
    2
  25. علی می‌نویسد

    واقعا این سیستم گند زده این چه نوع جواب اعتماد مردمه!؟

    13
  26. بهنام مملوکی می‌نویسد

    من بخاطر اینکه سود هر ماه کمتر و کمتر میشد.حسابم را بستم.پولی که به حساب واریز کردند با کسر ۱۰ درصد از مبلغ سپرده بوده.تا حالا هم جواب درست و حسابی نگرفتم که علت چی بوده؟

    10
    1
  27. مجید می‌نویسد

    سلام و عرض ادب این ماه که گند زدید به سود دادنتون بابا ملت رو این سو‌د حساب کردن
    مگه سود بیست درصد سود حداقلی و پایه نبود

    16
  28. مهلا می‌نویسد

    چرا این ماه ۱۴درصد واریز شد مگه نگفته بودند نهایت کمترین واریز سود۱۷درصد

    19
    1
  29. امیر می‌نویسد

    این صندوق قابل اعتماد نیست

    12
    2
  30. امیر می‌نویسد

    الان که 14درصد ریختن

    12
    1
دریافت اعتبار اسنپ پی
×
دریافت اعتبار اسنپ پی
از ۲ تا ۲۰ میلیون تومن اعتبار بگیر بدون چک و سفته