رده صندوق سرمایه‌گذاری‌ صندوق سرمایه‌گذاری ارزش آفرینان دی

ارزش آفرینان دی

آخرین به‌روز رسانی: 07 آذر 1403 | انتشار: 9 بهمن 1395
نام ارزش آفرینان دی
نوع صندوق درآمد ثابت
ETF خیر
ارزش خالص دارایی 74,161,734,269,292 ریال
بازده روزانه 0.06 %
بازده هفتگی 0.45 %
بازده ماهانه 1.9 %
بازده سه ماهه 5.69 %
بازده شش ماهه 0 %
بازده یک ساله 23.14 %
بازدهی از آغاز فعالیت 280.55 %
مدیر صندوق کارگزاری بانک دی
مدیران سرمایه‌گذاری سونا فضل اللهی، مهدی نورمحمدی، محمد ارمی
متولی صندوق مشاور سرمایه گذاری اوراق بهادار پاداش
حسابرس موسسه حسابرسی رازدار
درصد حقیقی 2
درصد حقوقی 0
سود تضمین‌شده 0 %
سود پیش‌بینی شده 0 %
دوره تقسیم سود 0 ماهه
قیمت صدور 1,014,119 ریال
کارمزد صدور 0 ریال
قیمت ابطال 1,013,484 ریال
کارمزد ابطال 0 ریال
حداکثر تعداد واحد سرمایه‌گذاری 0
ضامن نقدشوندگي کارگزاری بانک دی
اوراق مشارکت 51.84 %
سپرده بانکی 39.4 %
وجه نقد 0.46 %
سهام 5.07 %
پنج سهم با بیشترین وزن 3.1 %
دارایی‌های دیگر 0.57 %
قیمت آماری 1,063,384 ریال
تعداد واحدهای سرمایه‌گذاری شده 73,174,992
تاریخ آغاز فعالیت 1390/07/03

معرفی صندوق سرمایه‌گذاری ارزش آفرینان دی

صندوق سرمایه‌گذاری ارزش آفرینان دی از صندوق‌های درآمد ثابت است که با شماره ۱۰۹۱۱ نزد سازمان بورس و اوراق بهادار ثبت شده و زیر نظر این نهاد فعالیت می‌کند. این صندوق فعالیت خودش را از مهر ۱۳۹۰ آغاز کرده است و در این مدت، طبق مفاد اساسانامه و امیدنامه‌اش و در چارچوب قوانین و مقررات سازمان بورس و اوراق بهادار به فعالیت خود ادامه داده است. مانند بیشتر صندوق‌های درآمد ثابت موفق، ریسک پایین در سرمایه‌گذاری، نقدشوندگی بالا و سود ثابت و مطمئن از مهم‌ترین ویژگی‌های صندوق ارزش‌آفرینان دی است.

یکی دیگر از ویژگی‌های سرمایه‌گذاری در صندوق‌های مشترک، کاهش هزینه‌های مربوط به سرمایه‌گذاری و تقسیم‌شدن این هزینه بین گروه بزرگی از سرمایه‌گذاران است. همچنین فعالیت‌های اجرایی مربوط به سرمایه‌گذاری نیز به عهده گردانندگان صندوق است و سرمایه‌گذاران خرد لازم نیست نگران خریدوفروش اوراق، دریافت سود، تبدیل حق تقدم به سهام و مواردی از این قبیل باشند.

جدول مقایسه ای همه صندوق های سرمایه‌گذاری

اطلاعات صندوق ارزش آفرینان بانک دی

مدیران صندوق ارزش‌آفرینان دی هدف از تشکیل این صندوق را جمع‌آوری سرمایه‌های خرد از سرمایه‌گذاران و ایجاد سبدی از دارایی‌ها و مدیریت این سبد عنوان کرده‌اند. تلاش بر این است که با پذیرش ریسکی مشخص و کنترل‌شده، سرمایه‌گذاران این صندوق به بیشترین بازدهی ممکن برسند.

صندوق سرمایه‌گذاری ارزش آفرینان دی طبق آنچه در اساسنامه و امیدنامه‌اش آمده، بیش از ۹۰درصد دارایی‌های خود را در اوراق مشارکت و سپرده بانکی سرمایه‌گذاری کرده است و بخش کوچکی از این دارایی‌ها را به خرید سهام و حق‌تقدم اختصاص داده است. همین نکته باعث می‌شود نوسان‌های منفی و مثبت بورس تأثیر چندانی رو بازدهی صندوق نداشته باشد و سرمایه‌گذاران همیشه سودی تقریبا ثابت دریافت کنند.

طبق ماده ۴ اساسنامه این صندوق، موضوع فعالیت اصلی صندوق ارزش‌آفرینان دی سرمایه‌گذاری در انواع اوراق بهادار از جمله اوراق با درآمد ثابت، سپرده بانکی، گواهی سپرده بانکی، سهام و حق‌تقدم خرید سهام شرکت‌های پذیرفته‌شده در بورس و فرابورس و گواهی سپرده کالایی است. این صندوق فعالیتی فرعی هم دارد که موضوع آن مشارکت در تعهد پذیره‌نویسی و تعهد خرید اوراق بهادار با درآمد ثابت است.

ارزش مبنای واحدهای سرمایه‌گذاری این صندوق صد هزار تومان است که روی گواهی‌های سرمایه‌گذاری قید می‌شود. واحدهای این صندوق به دو نوع ممتاز و عادی تقسیم می‌شود. این صندوق ۲۰ هزار واحد ممتاز دارد که قبل از شروع دوره پذیره‌نویسی صادر شده و در اختیار مؤسسان شرکت قرار دارد. این واحدها قابلیت ابطال و انتقال ندارند. واحدهای معمولی هم واحدهایی هستند که سرمایه‌گذاران معمولی در طول مدت فعالیت این صندوق خریداری می‌کنند. واحدهای معمولی صندوق قابلیت ابطال دارند، ولی امکان انتقال آن‌ها به شخص دیگر وجود ندارد.

ارکان صندوق ارزش آفرینان بانک دی

صندوق‌های سرمایه‌گذاری برای حرکت در راستای اهداف‌شان و کسب بازدهی مطلوب، به مدیریتی مناسب نیاز دارند. ارکان صندوق‌های سرمایه‌گذاری در واقع بازوهای مدیریتی صندوق‌اند که هر کدام در چارچوب وظایف خود به عملکرد مناسب صندوق کمک می‌کنند. صندوق ارزش آفرینان دی تحت مدیریت کارگزاری بانک دی فعالیت می‌کند و این کارگزاری خریدوفروش‌های بورسی صندوق، شامل معامله انواع اوراق با درآمد ثابت، سهام و حق‌تقدم، را به انجام می‌رساند. متولی صندوق مشاور سرمایه‌گذاری ایرانیان تحلیل فارابی است که به‌طور مستمر بر فعالیت این صندوق نظارت می‌کند. همچنین موسسه حسابرسی رازدار مسئول حسابرسی صندوق و بانک دی ضامن نقدشوندگی آن است.

ترکیب دارایی‌های صندوق بانک دی

طبق امیدنامه صندوق ارزش‌آفرینان دی، حداقل ۷۵درصد از دارایی‌های این صندوق باید به سرمایه‌گذاری در اوراق بهادار با درآمد ثابت، گواهی سپرده بانکی و سپرده بانکی اختصاص یابد. به عبارت دیگر، این بخش از دارایی‌های صندوق نمی‌تواند کمتر از ۷۵درصد باشد. همچنین حداکثر ۲۰درصد از دارایی‌های صندوق می‌تواند به سهام، حق‌تقدم و قراردادهای اختیار معامله اختصاص پیدا کند. علاوه بر این، این صندوق می‌تواند حداکثر ۵درصد از دارایی‌های خود را در صندوق‌های سرمایه‌گذاری دیگر سرمایه‌گذاری کند.

روش سرمایه‌گذاری در صندوق ارزش‌آفرینان دی

از آن‌جایی که صندوق ارزش آفرینان بانک دی جز صندوق‌های درآمد ثابت است، شیوه سرمایه‌گذاری در این صندوق هم مانند اکثر صندوق‌های این دسته از طریق صدور و ابطال واحد‌های سرمایه‌گذاری انجام می‌شود. سرمایه‌گذاران می‌توانند هر زمان که بخواهند با ثبت‌نام در سامانه صندوق، واحدهای سرمایه‌گذاری این صندوق را بخرند و در صورت لزوم، با ابطال واحدهای سرمایه‌گذاری، سرمایه‌شان را از صندوق خارج کنند.

مراحل سرمایه‌گذاری در صندوق سرمایه گذاری بانک دی

  1. وارد سایت اصلی صندوق «www.afdayfund.ir» شوید.
  2. در قسمت بالای صفحه روی گزینه «ورود سرمایه‌گذاران» کلیک کند و وارد بخش «ثبت‌نام در صندوق» شوید. در این بخش امکان ثبت‌نام برای شخصیت‌های حقیقی و حقوقی ایرانی و همچنین اتباع خارجی وجود دارد. اگر شخصیت حقیقی ایرانی هستید، لازم نیست چیزی را تغییر بدهید، چون گزینه پیش‌فرض همین است.
  3. کد ملی و شماره موبایل‌تان را به همراه کد امنیتی سایت وارد کنید و روی گزینه «مرحله بعد» کلیک کنید.
  4. در این مرحله «کد اعتبارسنجی» به شماره تلفن همراه‌تان پیامک می‌شود و باید این کد را در کادر مربوط به آن وارد کنید. در قدم بعد باید موافقت خودتان را با اساسنامه و امیدنامه صندوق هم اعلام کنید.
  5. در مرحله بعدی، کد اعتبارسنجی دیگری به موبایلی که در سجام ثبت کرده‌اید ارسال می‌شود. این کد برای دریافت اطلاعات شما از سامانه سجام است. با وارد کردن این کد، اجازه دسترسی به این اطلاعات را می‌دهید. سپس می‌توانید برای خود نام کاربری و رمز عبور انتخاب کنید و به مرحله بعدی بروید.
  6. اگر این مراحل را با موفقیت پشت سر بگذارید، پیام «ثبت‌نام با موفقیت انجام شد» را خواهید دید. کافی است روی دکمه ورود به صندوق کلیک کنید و با نام کاربری و رمز عبوری که در مرحله پنجم انتخاب کرده‌اید، وارد پنل کاربری شخصی‌تان در صندوق سرمایه‌گذاری ارزش آفرینان بانک دی شوید.

ارسال دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد

از اینکه نظرتان را با ما در میان می‌گذارید، خوشحالیم

1,301 دیدگاه
  1. i می‌نویسد

    به اطلاع سرمایه گذاران محترم صندوق سرمایه‌گذاری ارزش‌آفرینان دی می‌رساند؛ جهت جلوگیری از کاهش بازده ای و بیشتر شدن سود، از ثبت درخواست صدور در روز 14 ام هرماه خودداری نموده و حتی‌المقدور از واریز وجه در روزهای قبل از تعطیلات رسمی خودداری فرمائید

  2. i می‌نویسد

    بانک دی با امنیت ترین بانک خصوصی ایران با پشتوانه دولتی و دارایی زیاد

  3. امید می‌نویسد

    من دفعه اول مقدار واحد سرمایه گذاریمو جهت ابطال اشتباه وارد کردم امکان ابطال از طریق نرم‌افزار چرا بعد از یکبار‌ابطال دیگه وجود نداره؟

    1. i می‌نویسد

      داره اما زمان ابطال باید موقع و ساعت خودش باشه ساعت اداری…ابطال نکن اگه لازم نداری یا جایی دیگه میخوای ببری از اینجا مطمعاً تر نیس بین خصوصی ها بقیه در حدی که میدونم با این تبلیغات صدا سیما که میکنن معلومه بدجور گیر هستن که تبلیغ میکنن بانک خوب که تبلیغ نمیخواد اونم اونجور تبلیغات سرکاری که میگذارن..صداسیما پولش میشناسه تبلیغ میکنه وگرنه خبری نیس

  4. Abbasataee می‌نویسد

    بانک دی حرف نداره

  5. I می‌نویسد

    حیف بانک دی پشتوانه بنیاد شهید داره و املاک داری وگرنه میبردیم جای دیگه…اینده و امثال اینها اجاره نشین هستن و مثل دولتی ها و بعضی خصوصی ها اعتبار و.ملک و دارایی ندارن و طوری بشه باید کفش اهنی پا کنی پلاکارت دس بگیری…اونهایی که ضامن خود بانک نیستن یا موسسه وووو که دیگه تعطیل…با این آشفته بازار کسی فکر مردم نیس و سود بالا بدهند یا گرانی رو از بین ببرن که قدرت خرید مردم درست بشه و.ارزش پولشون حفظ بشه..تو این وضعیت سخت هست بهبع بانکها اعتماد کردن و دولت ووو اعتماد دیگه وجود نداره الا دولتی بگذاری و ظلم بیشتر بهت 15یا 10 بدن و صدات هم در نیاد از این ظلم…مسکن هم 25 صندوقش داده وگرنه سپرده که ندارن…و اینم تا کی باشه…پیشبینی سود 15 داده یعنی تا انقدر میتونه کم کنه…قبلا 18 میداد یهو 25 البته باید هم بده…اگر بازی و.سیاست نباشه حق مردم هست با این گرانی وها.اررزش پول کم شده سود بالا بگیرند…مسوالان صدای مردم بشنوید هیچ شادی مردم ایران ندارند و.فقط شده غم استرس عصبانیت گیجی……….

    1. i می‌نویسد

      ساسان اره بگذار من که از سال 94 این بانک هستم..همه خصوصی ها فایده ندارن چون دارایی ندارن و پشتوانه، ولی اینجا خوبه ارگان دولتی پشتوانه اونه و دارایی داره. تو این وضعیت اقتصاد صندوق ها برا سود گرفتن بهترین راه حل هست چون ریسک بازار وووو نداره

    2. ساسان می‌نویسد

      سلام ایا ارزش داره من بخوام سرمایه ی اندکمو که به زحمت جمع کردمو تو صندوق بانک دی بذارم؟

  6. I می‌نویسد

    یاد بگیر بانک دی و صندوق و.بورس و.مدیران صندوق…21.13شد سود؟ به 25 برسونید..گرچه 25 هم بازم با تورم فاصله بسیار داره

    1. H می‌نویسد

      دقیقاً

  7. Azad می‌نویسد

    سلام.. دوستان امروز سود زو میریزن؟ شماره صندوق رو میخوام.. اگه کسی داره بگه.. ممنون
    از طریق اینترنت چطوری میشه حساب صندوق و سودهارو پیگیری کرد؟

    1. i می‌نویسد

      شماره کاربری رمز عبور میخواد از شعبه بگیر و وارد سایت قسمت ورود سرمایه گذار……………..

    2. Azad می‌نویسد

      , سود رو هم که ریختن.. کمتر از ماه قبل.. با این تورم….

  8. بهروز می‌نویسد

    برای مردم ارزش بزارید.بانک ارزش آفرینان دی

  9. بهروز می‌نویسد

    من ۲سال هست باکوشی وارده سایت میشدم.مشکلی نداشت.برداشتن چه بلایی بر سرسایت آوردن که با تبلت یا با کامپیوتر میشه نکاه کرد

  10. بهروز می‌نویسد

    سلام.باکوشی وارده سایت میشه ولی میکه کلمه عبور نادرست است.سایت به روز رسانی کردن خراب شده.من ۳ساعت پیش نظر دادم از سایت پاک کردن.سایت درست کنید مردم زندگی دارن.

    1. I می‌نویسد

      برو کلمه عبورت درست کن از شعبه

  11. بهروز می‌نویسد

    زنک هم میزنی میکه با کوشی نمیشه

    1. I می‌نویسد

      میشه..من که.وارد میشم و شد

    2. I می‌نویسد

      میشه..من که.وارد میشم و شد

  12. بهروز می‌نویسد

    باسلام.بابت سایت که خراب کردین.۲سال بود راحت باگوشیم ابطال میزدم.یا چک میزدم.الان که میزنم.بامرورکره کروم هم نمیشه رفتم بانک میکه با صندوق تماس بکیر با کامبیوتر میشه ولی متاسفانه باگوشی نمیشه.لطفا درست کنید که مردم اسیر نشن برن بانک.مردم خودشون مشگل دارن.تشکر

  13. ا می‌نویسد

    سود این ماه ۲۰.۵% میشه

  14. بابک می‌نویسد

    چرا سایت صندوق بسته است؟

    1. بابک می‌نویسد

      ببخشید، ظاهرا مشکل از انطباق سایت با مرورگر کروم بود چون با مرورگر دیگه باز شد. (تو این روزای اقتصادی آدم از سایه خودشم دیگه وحشت میکنه!!)

  15. اکبر می‌نویسد

    اینطور که قیمت صدور و ابطال پیش میره این ماه دیگه منتظر سود ۲۱.۵ نباشید. سود این ماه به ۲۰ هم نخواهد رسید.

    1. مقدم می‌نویسد

      سهام دي چي هست وسودش چه قدره كه شما گفتين خوبه ؟چه طوري ميشه گرفت از طريق بانك دي؟

    2. I می‌نویسد

      بر حسب قیمت ابطال حساب میشه سود 15 هر ماه هرچقدر که ابطال در سایت زده باشه که مثال این ماه 1017949 بود تعداد سهام ضربدر 17949 کنید سود مشخص میشه و.بعد درصد سود رو حساب کنید….14 مرداد 1016970 بود1697ضرب تعداد سهام.. که سود این ماه19.96 درصد میشد اما 15 مرداد قیمت ابطال رو 979 تومان اضاف کردن….؟وقتی یک روزه 100 میتونن اضاف کنن پس چرا زودتر ابطال رو بالا نمیبرن که سود 25 درصد حداقل بدن با این گرانی ها و ناراحتی ها برا مردم.

    3. اکبر می‌نویسد

      یعنی اگه روزی ۵۰ یا۶۰ تومن قیمت صدور بالا بره یعنی زیر ۲۰ درصد سود میده اما بیشتر بالا بره سود بیشتر میشه

    4. ف می‌نویسد

      یعنی چی؟

  16. ا می‌نویسد

    سلام دوستان کسی اطلاع داره در جلسه دیروز سودها چقدر شده؟ چون اعلام کردن تغییر کرده و زیاد شده.

  17. امین می‌نویسد

    بانک مسکن گردشگری سود25 درصد دادن جای رقابت بین بانکها باز میشه و سودها بالا ببرن تا35درصد و بازار خودرو دلار سکه طلا افت کنه که خیلی عالی میشه و این همه قیافه نگیرن دلالها و.بنگاه دارها و خودروسازان با ماشینهایی که به کشورهای دیگه خیلی قیمت پایین میدن اما.به خود مردم ایران گرون و ظلم میکنن..باید همه بانکها یکپارچه سودها بالا ببرن تا کسی هم نتونه حرف بزنه

  18. ممل می‌نویسد

    بانک دی افزایش سرمایه داد یا نه بالاخره؟؟؟

    1. پ می‌نویسد

      کسی خبری نداره؟ مجمع که لغو کردن تو مرداد قرار بود باشه یعنی چی؟ زودتر افزایش بدن تا سپرده گذار خیالش راحت بشه

    2. اکبر می‌نویسد

      میده میده عجله نکن. خوش به حال اونایی که سهام دی بخرن. پولشون ۳برابر میشه

  19. ممل می‌نویسد

    بانک مسکن 25 سود داده ! بانک دولتی هم هست..اگه اوراق و.گواهی خریدن و تضمینی چطور بیشتر دادن پس حتما در بورس این صندوقها هستن و سود میبرن که میتونن زیادش کنن

    1. Kayhan می‌نویسد

      معمولا 1 یا 2 ماه بالا میدن سرمایه جمع کنن. فقط کسی ضرر میکنه که دائم از این صندوق میره صندوق دیگه. هر بار ابطال و صدور کلی ضرر داره

  20. ممل می‌نویسد

    تو این وضعیت زیان انباشته بانک ها و دارایی کم کدام بانک برا سپرده گذاری امنتر هست؟بغیر از دولتی…

  21. ه می‌نویسد

    با این وضع تورم گرانی ها زیادی زحمت.کشیدن سود21.57 دادن..اونم با این حرفها که درباره بانک ها زده.میشه و.بیشتر دی صادرات تجارت ایران زمین اینده قوامین انصار حکمت و.بقیه بانکهاب خصوصی وقتی ریسس بانک.مرکزی مجوز رودار زیر سوال میبره خودش دیگه چه برداشتی میشود کرد….سود فقط به اندازه تورم بدهید تورم از دولت قبل که 30 بوده بیشتره و.خیلی بیشتر در.این چند.ماه اخیر و.قیمت سکه دلار خودرو آهن کهنه ایران خودرو و.سایپا پس چرا سود ها کمه دیگه انقدر دنبال اسم و رسم.نباشن مرد باشن بگن تورم.انقدر هست یا برن کنار یا از بلد ها.کمک.بگیرند…گرچه این دوره هم تمام.میشه ضرر.فقط مردم قشر متوسط و.ضعیف میکنن در زندگی حالشون روابط بین مردم اعتقادها وووووووو همش ضربه میخوره

  22. بانکهای خصوصی می‌نویسد

    قرار بود سودها بیشتر بدهند 21.57 چرا انقدر کم..با این تورم و گرانی های امسال.25 باید سود بدهند.. حالا بگذریم خبرهای جدید درباره بانک دی شنیدید که دارایی های مازاد و.منجد قرار بفروشند و.سرمایه اش اضاف کنه تا زیان انباشته جبران کنن؟و دیگه موسسه افضل توس با بانک دی قرار هست ادغام بشه؟و فرصت بانک مرکزی که به بعضی بانکها داده تا یا کفایت سرمایه بالا ببره یا ادغام یا انحلال بیشتر بانکها 8 درصد کفایت سرمایه باید داشته باشند ولی بیشتر بانکها پایین تر و.منفی هست دی هم جز منفی ها هست سال 95 منفی2 و سال 96 منفی 12 میگن در کدال گذاشتند خود بانک ..به این خاطر افزایش سرمایه باید حتما بکنه…و دیگه نماد بانک دی که در بورس بلوکه بوده باز شده…با این خبرهای بانک ها فکرمون درگیر کرده که چیکار کنیم بقیه بانکها دیگه هم وضعه خوبی ندارن آینده و بقیه چه مسخره هست مردم نقدینگی تو بازار میارن بخاطر بی اعتمادی به بانکها و بانک مرکزی هست خود رییس بانک مرکزی استرس و ناارامی به مردم میده شفاف بگید مردم کجا ببرن پولها و.امنیت داره بانک دولتی ها بگذارند سود بالا بده بازم کمی بهتره اما دولتی ها میگن وضع درستی ندارند اما دارایی دارند خلاصه همه نظر بنویسد کدام بانک کدال در بورس و کفایت سرمایش خوبه و.هم سود خوب میده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بانک دی سرمایه اضاف کنه و نیروگاه برق سهامش بفروشه و کمی مدیران با تجربه و.بدون اختلاس بیاره بانک خوبی میتونه بشه و.پشتوانه بنیاد شهید هم داره و ادغام با موسسه افضل توس بشه که اونم مال سپاه و.بنیاد شهید مدیران سابقش هست قویتر میشه…حالا نظر شماها چه بانکی بریم یا همینجا بمونیم؟؟؟ عصاب پول بخورن نداریم ما مردم دیگه در هر بانکی که اصل پول رو با چه مسیبت بدن سود پول هم بدن یا ندن..دیگه عصاب نداریم همه ما مردم ایران…بانک دی باید تضمین بده و اطلاع رسانی کنه و «««بیمه کنه اصل و سود پولهای ما»»» که هرکی با سختی به دست اورده…حالا یک سال میگن وقت داده بانک مرکزی به بانک های که کفایت سرمایه 8درصد کنن و زیان انباشه سنگینشون جبران کنن…واقعا مگه میشه با این همه زیان بانکهای خصوصی باز هم باز هستند و سود میدن اگر اتفاقی بیفته گردن دولت و.بانک مرکزی هست و مردم دیگه میزنن سیم اخر اینا مجوز دارند دیگه….رییس بانکهم مرکزی نباید بگه به مجوز دارن بودن خیلی تکیه نکنید این حرفه که میزنه؟؟یا میگه بانک ها ورشکسته نمیشن فقط زیان انباشته دارن….

    1. جواد می‌نویسد

      چقد تو اعصاب داری که این همه نوشتی… اگه میتونی با پولت کار کن اگه هم نمیتوتی بزار تو بانک……. همه بانکها مثل هم هستن….. وقتی شب باشه کل ایران شبه……

  23. رضا می‌نویسد

    این که 31 خرداد 13590 ریال داده کجاش 20 درصده؟

  24. N می‌نویسد

    امروز ۱۶ تیر هست پس چرا سود صندوق را نریختن؟

  25. ن می‌نویسد

    بانک ورشکسته همه بانکهای ایران هستن اگه بخواد بشه یبار برا اینده میگن یبار برا ملت یبار برا صادرات یبار برا دی ،ایران زمین،ووووو بانک مرکزی که میگه شایعه هست..همشون زیان انباشته چمیدونم این کم اوردن ها دارن همه بانکها…دیگه ترس نباید باشه وقتی پول موسسه بدون مجوز رو دادن به مردم پس برا بانک مجوز دار هم اصل پول رو میدن و هم سود پول رو و اونم سریع ..باید هم همین باشه تا مملکت ، مملکت باشه

  26. kamran می‌نویسد

    خیلی سود کمی داد کوثر 22 درصد داد خیر سرشون با این اوضاع خوب بورس معلوم نیست رفتن سهام کجا رو خرید کردن که این همه کم بهمون سود دادن باقی جاها ÷رسیدم بیشتز دادن
    کلا صندوق دی دیگه جوابگو نیست . همه جا بالای 20 درصد بازده سود 12 ماهشون شده اینجا هنوز 19 مونده و فکر نکنم دیگه بالاتر از 19 هم بره در صورتی که دیگران خیلی دارن سود بهتری میدن

    1. ؟ می‌نویسد

      صندوق سرمایه گذاری با درآمد ثابت حداقل بین ۷۰% تا ۹۰% از دارایی های خودش رو در اوراق مشارکت، سپرده بانکی، گواهی سپرده بانکی و سایر اوراق بهادار با درآمد ثابت سرمایه گذاری میکنه. باقیمانده دارایی های صندوق به اختیار مدیر صندوق (تا سقف ۱۰%) در بورس سرمایه گذاری میشه

    2. Kayhan می‌نویسد

      صتدوق های درآمد ثابت اصلا سرمایه گذاری تو بورس ندارن و ربطی به بالا پایین رفتن شاخص نداره تازه بورس هم 3 روز مثبت خورد هفته قبل ولی بعدش 5 روزه داره به شدت منفی میخوره. سود این صندوق هم الان 3 دوره هست که 20.2 داره تقسیم میکنه شما کجارو داری میبینی زیر 19 میگی

  27. اکبر می‌نویسد

    دوستان بانک دی سپرده یکساله ۲۰% که بعد از ۳ماه میتونید برداشت کنید بدون جریمه. البته بالای ۱۰۰ میلیون تومن.

  28. Y می‌نویسد

    البته با این وضع اقتصاد و چند برابر شدن کالاها طلا سکه دلار خودرو مسکن تورم اگه چهل باشه 40 هم سود باید بدهندددددددددددد وگرنه همه نقدینگی بیارن تو بازار وضع بدتر خواهد شد..اینجور پول مردم ارزشش رو از دست نمیده درون بانک بمونه و.ریسک بازار و ورشکستگی و ضرر زیان هم ندارد….

  29. Y می‌نویسد

    باید سود صندوق یا سپرده 25 تا 30 درصد بشه ، همه بانکها

  30. ل می‌نویسد

    من ۵میلیون تو صندوق دارم اگر ابطال بزنم چقدرش کم میشه ؟

دریافت اعتبار اسنپ پی
×
دریافت اعتبار اسنپ پی
از ۲ تا ۲۰ میلیون تومن اعتبار بگیر بدون چک و سفته