رده صندوق سرمایه‌گذاری‌ صندوق سرمایه‌گذاری ارزش آفرینان دی

ارزش آفرینان دی

آخرین به‌روز رسانی: 06 آذر 1403 | انتشار: 9 بهمن 1395
نام ارزش آفرینان دی
نوع صندوق درآمد ثابت
ETF خیر
ارزش خالص دارایی 74,170,823,795,338 ریال
بازده روزانه 0.06 %
بازده هفتگی 0.45 %
بازده ماهانه 1.9 %
بازده سه ماهه 5.7 %
بازده شش ماهه 0 %
بازده یک ساله 23.16 %
بازدهی از آغاز فعالیت 280.48 %
مدیر صندوق کارگزاری بانک دی
مدیران سرمایه‌گذاری سونا فضل اللهی، مهدی نورمحمدی، محمد ارمی
متولی صندوق مشاور سرمایه گذاری اوراق بهادار پاداش
حسابرس موسسه حسابرسی رازدار
درصد حقیقی 2
درصد حقوقی 0
سود تضمین‌شده 0 %
سود پیش‌بینی شده 0 %
دوره تقسیم سود 0 ماهه
قیمت صدور 1,013,477 ریال
کارمزد صدور 0 ریال
قیمت ابطال 1,012,842 ریال
کارمزد ابطال 0 ریال
حداکثر تعداد واحد سرمایه‌گذاری 0
ضامن نقدشوندگي کارگزاری بانک دی
اوراق مشارکت 51.86 %
سپرده بانکی 39.4 %
وجه نقد 0.37 %
سهام 5.05 %
پنج سهم با بیشترین وزن 3.1 %
دارایی‌های دیگر 0.69 %
قیمت آماری 1,062,488 ریال
تعداد واحدهای سرمایه‌گذاری شده 73,230,388
تاریخ آغاز فعالیت 1390/07/03

معرفی صندوق سرمایه‌گذاری ارزش آفرینان دی

صندوق سرمایه‌گذاری ارزش آفرینان دی از صندوق‌های درآمد ثابت است که با شماره ۱۰۹۱۱ نزد سازمان بورس و اوراق بهادار ثبت شده و زیر نظر این نهاد فعالیت می‌کند. این صندوق فعالیت خودش را از مهر ۱۳۹۰ آغاز کرده است و در این مدت، طبق مفاد اساسانامه و امیدنامه‌اش و در چارچوب قوانین و مقررات سازمان بورس و اوراق بهادار به فعالیت خود ادامه داده است. مانند بیشتر صندوق‌های درآمد ثابت موفق، ریسک پایین در سرمایه‌گذاری، نقدشوندگی بالا و سود ثابت و مطمئن از مهم‌ترین ویژگی‌های صندوق ارزش‌آفرینان دی است.

یکی دیگر از ویژگی‌های سرمایه‌گذاری در صندوق‌های مشترک، کاهش هزینه‌های مربوط به سرمایه‌گذاری و تقسیم‌شدن این هزینه بین گروه بزرگی از سرمایه‌گذاران است. همچنین فعالیت‌های اجرایی مربوط به سرمایه‌گذاری نیز به عهده گردانندگان صندوق است و سرمایه‌گذاران خرد لازم نیست نگران خریدوفروش اوراق، دریافت سود، تبدیل حق تقدم به سهام و مواردی از این قبیل باشند.

جدول مقایسه ای همه صندوق های سرمایه‌گذاری

اطلاعات صندوق ارزش آفرینان بانک دی

مدیران صندوق ارزش‌آفرینان دی هدف از تشکیل این صندوق را جمع‌آوری سرمایه‌های خرد از سرمایه‌گذاران و ایجاد سبدی از دارایی‌ها و مدیریت این سبد عنوان کرده‌اند. تلاش بر این است که با پذیرش ریسکی مشخص و کنترل‌شده، سرمایه‌گذاران این صندوق به بیشترین بازدهی ممکن برسند.

صندوق سرمایه‌گذاری ارزش آفرینان دی طبق آنچه در اساسنامه و امیدنامه‌اش آمده، بیش از ۹۰درصد دارایی‌های خود را در اوراق مشارکت و سپرده بانکی سرمایه‌گذاری کرده است و بخش کوچکی از این دارایی‌ها را به خرید سهام و حق‌تقدم اختصاص داده است. همین نکته باعث می‌شود نوسان‌های منفی و مثبت بورس تأثیر چندانی رو بازدهی صندوق نداشته باشد و سرمایه‌گذاران همیشه سودی تقریبا ثابت دریافت کنند.

طبق ماده ۴ اساسنامه این صندوق، موضوع فعالیت اصلی صندوق ارزش‌آفرینان دی سرمایه‌گذاری در انواع اوراق بهادار از جمله اوراق با درآمد ثابت، سپرده بانکی، گواهی سپرده بانکی، سهام و حق‌تقدم خرید سهام شرکت‌های پذیرفته‌شده در بورس و فرابورس و گواهی سپرده کالایی است. این صندوق فعالیتی فرعی هم دارد که موضوع آن مشارکت در تعهد پذیره‌نویسی و تعهد خرید اوراق بهادار با درآمد ثابت است.

ارزش مبنای واحدهای سرمایه‌گذاری این صندوق صد هزار تومان است که روی گواهی‌های سرمایه‌گذاری قید می‌شود. واحدهای این صندوق به دو نوع ممتاز و عادی تقسیم می‌شود. این صندوق ۲۰ هزار واحد ممتاز دارد که قبل از شروع دوره پذیره‌نویسی صادر شده و در اختیار مؤسسان شرکت قرار دارد. این واحدها قابلیت ابطال و انتقال ندارند. واحدهای معمولی هم واحدهایی هستند که سرمایه‌گذاران معمولی در طول مدت فعالیت این صندوق خریداری می‌کنند. واحدهای معمولی صندوق قابلیت ابطال دارند، ولی امکان انتقال آن‌ها به شخص دیگر وجود ندارد.

ارکان صندوق ارزش آفرینان بانک دی

صندوق‌های سرمایه‌گذاری برای حرکت در راستای اهداف‌شان و کسب بازدهی مطلوب، به مدیریتی مناسب نیاز دارند. ارکان صندوق‌های سرمایه‌گذاری در واقع بازوهای مدیریتی صندوق‌اند که هر کدام در چارچوب وظایف خود به عملکرد مناسب صندوق کمک می‌کنند. صندوق ارزش آفرینان دی تحت مدیریت کارگزاری بانک دی فعالیت می‌کند و این کارگزاری خریدوفروش‌های بورسی صندوق، شامل معامله انواع اوراق با درآمد ثابت، سهام و حق‌تقدم، را به انجام می‌رساند. متولی صندوق مشاور سرمایه‌گذاری ایرانیان تحلیل فارابی است که به‌طور مستمر بر فعالیت این صندوق نظارت می‌کند. همچنین موسسه حسابرسی رازدار مسئول حسابرسی صندوق و بانک دی ضامن نقدشوندگی آن است.

ترکیب دارایی‌های صندوق بانک دی

طبق امیدنامه صندوق ارزش‌آفرینان دی، حداقل ۷۵درصد از دارایی‌های این صندوق باید به سرمایه‌گذاری در اوراق بهادار با درآمد ثابت، گواهی سپرده بانکی و سپرده بانکی اختصاص یابد. به عبارت دیگر، این بخش از دارایی‌های صندوق نمی‌تواند کمتر از ۷۵درصد باشد. همچنین حداکثر ۲۰درصد از دارایی‌های صندوق می‌تواند به سهام، حق‌تقدم و قراردادهای اختیار معامله اختصاص پیدا کند. علاوه بر این، این صندوق می‌تواند حداکثر ۵درصد از دارایی‌های خود را در صندوق‌های سرمایه‌گذاری دیگر سرمایه‌گذاری کند.

روش سرمایه‌گذاری در صندوق ارزش‌آفرینان دی

از آن‌جایی که صندوق ارزش آفرینان بانک دی جز صندوق‌های درآمد ثابت است، شیوه سرمایه‌گذاری در این صندوق هم مانند اکثر صندوق‌های این دسته از طریق صدور و ابطال واحد‌های سرمایه‌گذاری انجام می‌شود. سرمایه‌گذاران می‌توانند هر زمان که بخواهند با ثبت‌نام در سامانه صندوق، واحدهای سرمایه‌گذاری این صندوق را بخرند و در صورت لزوم، با ابطال واحدهای سرمایه‌گذاری، سرمایه‌شان را از صندوق خارج کنند.

مراحل سرمایه‌گذاری در صندوق سرمایه گذاری بانک دی

  1. وارد سایت اصلی صندوق «www.afdayfund.ir» شوید.
  2. در قسمت بالای صفحه روی گزینه «ورود سرمایه‌گذاران» کلیک کند و وارد بخش «ثبت‌نام در صندوق» شوید. در این بخش امکان ثبت‌نام برای شخصیت‌های حقیقی و حقوقی ایرانی و همچنین اتباع خارجی وجود دارد. اگر شخصیت حقیقی ایرانی هستید، لازم نیست چیزی را تغییر بدهید، چون گزینه پیش‌فرض همین است.
  3. کد ملی و شماره موبایل‌تان را به همراه کد امنیتی سایت وارد کنید و روی گزینه «مرحله بعد» کلیک کنید.
  4. در این مرحله «کد اعتبارسنجی» به شماره تلفن همراه‌تان پیامک می‌شود و باید این کد را در کادر مربوط به آن وارد کنید. در قدم بعد باید موافقت خودتان را با اساسنامه و امیدنامه صندوق هم اعلام کنید.
  5. در مرحله بعدی، کد اعتبارسنجی دیگری به موبایلی که در سجام ثبت کرده‌اید ارسال می‌شود. این کد برای دریافت اطلاعات شما از سامانه سجام است. با وارد کردن این کد، اجازه دسترسی به این اطلاعات را می‌دهید. سپس می‌توانید برای خود نام کاربری و رمز عبور انتخاب کنید و به مرحله بعدی بروید.
  6. اگر این مراحل را با موفقیت پشت سر بگذارید، پیام «ثبت‌نام با موفقیت انجام شد» را خواهید دید. کافی است روی دکمه ورود به صندوق کلیک کنید و با نام کاربری و رمز عبوری که در مرحله پنجم انتخاب کرده‌اید، وارد پنل کاربری شخصی‌تان در صندوق سرمایه‌گذاری ارزش آفرینان بانک دی شوید.

ارسال دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد

از اینکه نظرتان را با ما در میان می‌گذارید، خوشحالیم

1,301 دیدگاه
  1. صادق می‌نویسد

    نرخ سود تا 12 خرداد 30.50 درصد حالا.باید دید چقدرش به سپرده گزار ها میده ایا مثل بانک اینده که کامل به سپرده گزاران پرداخت میکنه هست..ولی واقعا تو این مملکت هیچی معلوم نیس چند وقت دیگه، زوری مثل روزشمار،ماه شمار شد، سود ها پایین میارن یا قانونی میگذارن که ضررش مردم بکنن آخر..به کجا داریم میریم..هه

    1. علی می‌نویسد

      عزیز نرخ سود تا 12 خرداد 30.50 رو لطفا از کجا میتونیم ببینیم؟از بورس منظورته؟ممنون اگه توضیح بدی.

  2. اشکان می‌نویسد

    الان سپرده کوتاه مدت یا بلندمدت بانک دی در حال حاضر چقد سود میده؟

    1. hg می‌نویسد

      کوتاه مدت ۱۰ ٪ بلند مدت۲۰٪ . به جز یه سری حسابذکوتاه مدت قدیمی که مسدودی حساب دارن که اونا۲۱٪ و ۲۰٪ هستن.

  3. اصغر می‌نویسد

    این یکی دوماه صندوق خیلی بی رویه بالا پایین میشه. تو یک روز ۶۰۰ تومن بالا رفته در حاای که قانونن نباید اینطوری بالا بره روزی ۶۰، تا۶۵ تومن باید بالا بره. عجیبه!!!!!!!!!!!!!!!

  4. صادق می‌نویسد

    نرخ ابطال صدور یعنی چی بالا پایین میکنن خب علت تغییر چیه خب ثابت کنن ابطال رو و صدور رو که سود مشخص باشه مگه پولها چقدرش تو بورس هست که اینکار میکنن ؟.چرا سود بیشتر ببرند باز همون بیست درصد سود میدن!

    1. اصغر می‌نویسد

      اینا همون اول طی کردن که ۱۷ تا ۲۰ درصد سود میدیم. حالا با ماه شمار شدن سپرده روز شمار اینا ام بازیشون گرفته که پولمون یک ماه کامل بمونه تو صندوق و اگه برداشت کنیم سودی نبریم

  5. امیر می‌نویسد

    بهترین زمان برای صدور ؟؟ بهترین زمان برای ابطال؟؟ و آیا اگر کل واحدها رو در زمانی که ابطال مبلغش بالاست ابطال بزنیم و زمانی که صدور بلغش پایین هست مجدا صدور بزنیم… نقشی در سرمایه گذاری داره؟؟

    1. علی می‌نویسد

      با سلام بی فایده است.

  6. امیر می‌نویسد

    بهترین زمان برای صدور ؟؟
    بهترین زمان برای ابطال؟؟
    و آیا اگر کل واحدها رو در زمانی که ابطال مبلغش بالاست ابطال بزنیم و زمانی که صدور بلغش پایین هست نقشی در سرمایه گذاری داره؟؟

    1. h می‌نویسد

      نه فرقی نداره. ولی همون فردای واریزسود بریدصدور بزنید بهتره

  7. اصغر می‌نویسد

    به نظر من کسایی که وسط دوره صدور یا ابطال میزنن الان به ضررشونه چون اوایل ماه چند روز قیمت ها خیلی پایین اومد حالام دوسه روزه که هر روز۵۰۰.۴۰۰ تومن افزایش داره.

  8. رضا می‌نویسد

    سازمان بورس و.اوراق بهادار تمدید کرد صندوق رو تا برج چهار یعنی همیشه تمدید میکرده یا خبری دیگست ، اینا رو بانک باید جواب گو باشه باید رفت سراغشون

  9. رضا می‌نویسد

    هیچ توضیحی قابل قبول نیست اگر سود پایین بدهند، الا بانک مبلغ جبرانی رو بپردازه 21 درصد

  10. علي می‌نویسد

    آيا صندوق نميخواد دليل اين كاهش را اطلاع رساني كند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

    1. علي می‌نویسد

      نميدونم دليل نفراتي كه منفي دادند چيه؟

  11. مهدی حسین تهرانی می‌نویسد

    هر چی میخواهم از سرمایه خودم در صندوق اطلاع پیدا کنم اصلا نمیشه .

    1. رضا می‌نویسد

      چرا میشه رمزت درست بزنی اگه هم وارد نمیشه بعضی ساعات اینطوری هست با فیلتر شکن راحت میشه

  12. اصغر می‌نویسد

    امروز ۳۱ فروردین قیمت صدور و ابطال زیر۱۰۰ هزارتومن؟؟؟؟؟!!!!!!!!!؟؟ یعنی چی؟؟؟؟ یکی جواب بده

    1. علی می‌نویسد

      از طرفی هم برام جای سواله.بورس که شاخصش خوبه و سودده هستش اینا هم که تو بورس سرمایه گذاری میکنن به جای اینکه سودشونو ببرن بالا چرا دارن به وجهه و هویت خودشون آسیب می زنن!!!!

    2. علی می‌نویسد

      با سلام-دقیقا منم تعجب کردم.

  13. اصغر می‌نویسد

    یه چن وقتم هست که اصلا سایت میزان سرمایه و تعداد واحدها وقیمت صدور وابطال خطا میزنه و نشون نمیده چرا؟؟؟!!!
    واقعا باید ترسید

  14. بابک می‌نویسد

    شما واسه چی و به چه حقی سوال مشخص و بدون ذره ای بی احترامی در مورد کم شدن عجیب ارزش سهام تضمین شده ام در بانک دی رو حذف کردین؟ من زندگیم رو سرمایه گذاری کردم و فقط پرسیدم جریان چیه؟ چی تغییر کرده که این اتفاق افتاده؟

  15. بابک می‌نویسد

    چرا سود صندوق دی الان اینطوری شده؟ در 30 فروردین ارزش ابطال سهامم کمتر از پول اولیه خودم شده؟ چه خبره؟ کسی میدونه؟

  16. v می‌نویسد

    جریان چیه امروز ۲۷ فروردین قیمت ابطال برای ۱۱ روز‌۱۰۰۱۱۶تومن. یعنی چی؟؟؟؟

    1. حامد می‌نویسد

      خیلی ترسناکه

  17. محمد می‌نویسد

    سلام ظرفیت صندوق پره یا میتونم سرمایه گذاری کنم با تشکر

  18. سادات می‌نویسد

    از شما عزیزان خواهش دارم که به هم دیگر احترام بگزارید به خاطر سود منفی و مثبت خودتان را نرنجانید من میدانم که شما عزیزان پاک ترین انسانهای روی زمین هستید که بادریافت سود ناچیز زندگی شرافت مندانه ای را میگذرانید0 التماس دعا

  19. سادات می‌نویسد

    باسلام و ارادت خدمت همه عزیزان عضو صندوق ارزش افرین بانک دی به نظر این حقیر کوچک بهترین راه این است که برای خودتان کارافرینی انجام دهید سرمایه خودتان در اختیار این بانکها ی 00000000000قرارندهید یک روز مانند من مال باخته پشیمان میشوید انالله الیه راجعون سرمایه ام رفت سلامتیم رفت حالا می گویند که شما بالای 15درصد سود گرفتید بایستی از سرمایبه خود صرف نظر کنید همینه که هست من هم واگذارشان کردم به خداوند 0 موفق و پیروز باشید0 سادات حقیر

  20. علی رضا می‌نویسد

    با سلام سود با روز شمار ۲۹ روز محاسبه شده چون اسفند ۲۹ روز بود و دقیقا ۲۰/۵۰ درصد هست به این خاطر اشتباه نشه که سود زیر ۱۹ درصده

  21. اصغر می‌نویسد

    اینطوری پیش بره سود این ماه ۱۹ هم نمیشه

  22. محمد می‌نویسد

    صندوق امین آشناباسودبالای۲۳

    1. علی رضا می‌نویسد

      سلام دوست عزیز صندوق امین آشنا برای بانک حکمت ایرانیان که به زودی بانک سهم ادغام میشه و تمامی این سودها جمع میشه پس زیاد روی ۲۳ درصد حساب باز نکن

    2. کریم می‌نویسد

      ادغام شد رفت زودتر نیایید بیرون دیگه صندوقی گیر نمیاد برید..بجنبید بیایید صندوق بانک دی…

  23. اصغر می‌نویسد

    این ماه چقدر شد سود

  24. فرامرز می‌نویسد

    دیگه این سود پایین بدرد نمیخوره روزشمار هم.که.ول شد دیگه فقط بانکی.که بیشتر بده حداقل اینجور به اجاره نشین ها کمتر فشار میاد وگرنه سال 98 اجاره ها بالا میره وقتی انقدر گرانی هست در همه چیز از خوراک تا پوشاک ووووووووو

  25. ابراهیم می‌نویسد

    واقعا خسته نباشید. این چه وضعشه سود هست.. این سودی که میدید چندساله پیش هم همین بود. طرف سرمایشو گذاشته با تورم کنونی 20 درصد؟ واقعا برید خودتونو درست کنید. قبلا هم 20 بود الان بایدحداقل 40 درصد سود بدی.. سواستفاده میکنن میگن مجبورن مردم… به قول خودشون همینیه که هست..!!

  26. مهناز می‌نویسد

    سود رو بالا ببرید حداقل دیگه زیر 22 درصد نیایید با این وضع تورم و گرانی بانک جبرانی بگذاره روی سود صندوق تا بالا بره..30 ، 40 درصد هم سود بدید بازم خیلی از تورم پایین تر هست دیگه 20 درصد هم شد سود یکار میکنید ابطال کنیم همه پول بریم بانک دیگه…

  27. اصغر می‌نویسد

    ره جان بروز کن. بروزرسانی کن دیگه پس کجایی. نظراتمونم که همش میپره

  28. اتل می‌نویسد

    سود چند درصد واریز شد؟

  29. حمید می‌نویسد

    انگار ابطال 14 هم رو 101500 مانده اگر 200 اضاف کنن میشه اندازه برج قبل که 21 شده بود..هرچی میگیم سود بالا ببرن انگار نه انگار، خودشون یا کارمنداشون میخونند و اطلاع میدن یکم از بانک اینده یاد بگیرید و.شرایط بانکی صندوق وام بیمه و اخلاق و.مدیران لایق بلد کار سر کار بگذارید…شعبه درون بنیاد شهید شیراز هم اگر جابجایی قرار شد حتما همون مسیر مدرس حتما باجه ای،، بانک دی فکر باشه و باز کنه یجا بخره یا اجاره کنه ،چون شعبه اصلی که یکی هم بیشتر نیست دور هست..شعبه ها خیلی کم هست و باید زیاد بشه هم برا خانواده ایثارگران هم مردم یک شعبه یعنی چی مسخره هست..حداقل باجه های مختلف و زیاد بگذارند هم اشتغال میشه حداقل دونفر تو باجه باشند.هم خود بانک بیشتر شناخته میشه بغیر خانواده ایثارگران که عده ای زیاد هستند با امدن مردم بیشتر هم میشه و قویتر میشه بانک دی..

  30. موسی می‌نویسد

    کسی نیس که جواب بده

دریافت اعتبار اسنپ پی
×
دریافت اعتبار اسنپ پی
از ۲ تا ۲۰ میلیون تومن اعتبار بگیر بدون چک و سفته