رده صندوق سرمایه‌گذاری‌ صندوق سرمایه‌گذاری مشترک بانک مسکن

مشترک ماوا

آخرین به‌روز رسانی: 02 آذر 1403 | انتشار: 5 آبان 1399
نام مشترک ماوا
نوع صندوق درآمد ثابت
ETF خیر
ارزش خالص دارایی 15,558,777,466,765 ریال
بازده روزانه 0.05 %
بازده هفتگی 0.33 %
بازده ماهانه 2.01 %
بازده سه ماهه 6 %
بازده شش ماهه 0 %
بازده یک ساله 24.07 %
بازدهی از آغاز فعالیت 2332.31 %
مدیر صندوق تامین سرمایه بانک مسکن
مدیران سرمایه‌گذاری نبی اله آقائی، سید محمدرضا حبیب زاده، فرزانه حق دوست
متولی صندوق موسسه حسابرسی و خدمات مدیریت سامان پندار
حسابرس موسسه حسابرسی ارکان سیستم
درصد حقیقی 21
درصد حقوقی 0
سود تضمین‌شده 0 %
سود پیش‌بینی شده 0 %
دوره تقسیم سود 0 ماهه
قیمت صدور 1,005,455 ریال
کارمزد صدور 0 ریال
قیمت ابطال 1,004,093 ریال
کارمزد ابطال 0 ریال
حداکثر تعداد واحد سرمایه‌گذاری 0
ضامن نقدشوندگي تامین سرمایه بانک مسکن
اوراق مشارکت 47.64 %
سپرده بانکی 35.19 %
وجه نقد 0 %
سهام 16.03 %
پنج سهم با بیشترین وزن 9.03 %
دارایی‌های دیگر 0.63 %
قیمت آماری 991,235 ریال
تعداد واحدهای سرمایه‌گذاری شده 15,495,343
تاریخ آغاز فعالیت 1388/12/16
آدرس وب‌سایت http://maskanibfund.com

صندوق سرمایه‌گذاری مشترک بانک مسکن

صندوق سرمایه‌گذاری مشترک بانک مسکن همان‌طور که از نامش برمی‌آید از صندوق‌های سرمایه‌گذاری با درآمد ثابت است که می‌شود آن را در گروه صندوق‌های قدیمی و سابقه‌دار گذاشت. صندوق سرمایه‌گذاری مشترک بانک مسکن فعالیت خود را از اسفند ۱۳۸۸ با دریافت مجوز از سازمان بورس و اوراق بهادار آغاز کرده است. فعالیت‌های این صندوق زیر نظر سازمان بورس و اوراق بهادار انجام می‌شود و متولی صندوق هم به‌طور دائم فعالیتش را زیر نظر دارد. مدیریت دارایی‌های این صندوق را هم شرکت تأمین سرمایه بانک مسکن برعهده دارد. بخش عمده دارایی‌های این صندوق به‌شکل اوراق مشارکت و سپرده بانکی است و قسمتی هم به سهام شرکت‌های پذیرفته‌شده در بورس اختصاص دارد.

جدول مقایسه ای همه صندوق های سرمایه‌گذاری

چند نکته درباره صندوق با درآمد ثابت مشترک بانک مسکن

همان‌طور که اشاره کردیم صندوق سرمایه‌گذاری مشترک بانک مسکن از نوع سرمایه‌گذاری روی اوراق با درآمد ثابت است. همان‌طور که می‌دانید، صندوق‌های با درآمد ثابت سرمایه‌های کوچک افراد مختلف را جمع‌آوری می‌کنند و با استفاده از این سرمایه، در انواع اوراق بهادار با درآمد ثابت سرمایه‌گذاری می‌کنند. این اوراق می‌تواند به شکل اوراق قرضه، اوراق مشارکت و اوراق بدهی باشد. بخش کوچکی از سرمایه این صندوق‌ها هم که معمولا کمتر از ۱۵درصد کل دارایی‌های صندوق است، به سرمایه‌گذاری در سهام اختصاص می‌یابد. از آنجا که بخش عمده سرمایه‌گذاری‌های این نوع صندوق‌ها در اوراق بهاداری است که سود تضمین‌شده دارند، ریسک سرمایه‌گذاری در این صندوق‌ها پایین‌ترین حد ممکن است و سود دوره‌ای آن‌ها هم به‌شکل مرتب پرداخت می‌شود.

تقسیم سود صندوق مشترک بانک مسکن ماهانه است و سود تقسیمی این صندوق معمولا در اواسط هر ماه به حساب سرمایه‌گذاران واریز می‌شود. مانند اکثر صندوق‌های درآمد ثابت، بیش از ۸۸درصد داریی‌های این صندوق در اوراق مشارکت و سپرده بانکی سرمایه‌گذاری شده و دارایی‌ها باقی‌مانده به پنج سهم با بیشترین وزن و وجه نقد و سایر سهام و داریی‌ها اختصاص یافته است.

نمودار ترکیب دارایی‌های صندوق مشترک بانک مسکن

نکته دیگر اینکه سرمایه‌گذاران با سرمایه‌گذاری در این صندوق می‌توانند در صورت نیاز، برای صدور گواهی سرمایه‌گذاری، درخواست بدهند و این گواهی را دریافت کنند. صدور و ابطال واحدهای سرمایه‌گذاری این صندوق هم یک روز کاری پس از ثبت درخواست و بر مبنای قیمت واحد همان روز انجام می‌شود. قیمت هر واحد سرمایه‌گذاری در این صندوق هم بر اساس ارزش خالص دارایی‌های صندوق مشخص می‌شود.

خوب است به این نکته هم اشاره کنیم که ضامن نقدشوندگی این صندوق ضمانت کرده است که تا هفت روز پس از ثبت درخواست ابطال، وجه مورد نظر به حساب درخواست‌دهنده واریز شود.

بازدهی مشترک بانک مسکن

سود صندوق سرمایه‌گذاری مشترک بانک مسکن در یک سال گذشته  ۱۷٫۸۳درصد بوده است. این رقم در شش ماه گذشته ۸٫۵۴ درصد و در هفت روز گذشته ۰٫۲ درصد بوده است. بد نیست این نکته را هم بگوییم که هم‌اکنون خالص ارزش داریی‌های صندوق در حدود ۵ هزار میلیارد تومان است.

نمودار سود و بازدهی مشترک بانک مسکن

ارکان صندوق و میزان سوددهی صندوق مشترک بانک مسکن

با مراجعه به سایت اصلی صندوق مشترک بانک مسکن (maskanibfund.com) می‌توانید امیدنامه و اساسنامه این صندوق را مطالعه کنید و با ارکان آن آشنا شوید. همان‌طور که می‌شود حدس زد، مدیریت این صندوق در اختیار شرکت تأمین‌سرمایه بانک مسکن است. تأمین‌سرمایه بانک مسکن مدیر ثبت و ضمانت نقدشوندگی این صندوق را هم بر عهده دارد. کار حسابرسی صندوق به عهده مؤسسه حسابرسی وانیا نیک تدبیر است و موسسه حسابرسی شاخص‌اندیشان متولی صندوق سرمایه‌گذاری مشترک بانک مسکن محسوب می‌شود.

روش سرمایه‌گذاری در صندوق بانک مسکن

سرمایه‌گذاری در این صندوق، مانند بیشتر صندوق‌های درآمد ثابت، از طریق صدور و ابطال واحد‌های سرمایه‌گذاری انجام می‌شود. قیمت واحدهای سرمایه‌گذاری در حدود صد هزارتومان است و نوسان کمی دارند. با خرید این واحدها می‌توانید در این صندوق سرمایه‌گذاری کنید و سود ماهیانه دریافت کنید. برای خارج کردن پول از صندوق هم تنها کافی است سراغ ابطال واحد سرمایه‌گذاری بروید تا به سرعت پول خود را از صندوق خارج کنید.

نکته: واحدهای صندوق‌های درآمد ثابت، بعد از تقسیم سود ماهانه، معمولا کمترین قیمت را در طول ماه دارند و به همین دلیل، بسیاری از سرمایه‌گذاران ترجیح می‌دهند درخواست صدورشان برای واحدهای جدید را درست بعد از روز تقسیم سود ثبت کنند

مراحل سرمایه‌گذاری  در صندوق مشترک بانک مسکن

برای سرمایه‌گذاری در صندوق مشترک بانک مسکن باید مراحل زیر را طی کنید:

  1. به یکی از شعبه‌های بانک مسکن مراجعه کنید و فرم اطلاعات هویتی و درخواست صدور واحد سرمایه‌گذاری را تکمیل کنید. یادتان نرود که در این مرحله باید مدارک هویتی مورد نیاز همراه‌تان باشد.
  2. به سایت صندوق بروید و روی گزینه «ورود سرمایه‌گذاران» کلیک کنید.
  3. روی گزینه «دریافت نام کاربری و رمز عبور» کلیک کنید.
  4. در این قسمت مشتری به ۳ دستهٔ حقیقی ایرانی، حقوقی ایرانی و اتباع خارجه دسته‌بندی می‌شود. نوع مشتری مورد نظر خود را انتخاب کنید. در ادامه کد ملی و شماره تلفن‌تان را به همراه کد امنیتی وارد و روی گزینه «بررسی اطلاعات» کلیک کنید. اگر مرحله اول را به‌درستی انجام داده باشید و ثبت‌نام‌تان در این صندوق تکمیل شده باشد، وارد صفحه بعدی خواهید شد، در غیر این صورت پیام خطا روی صفحه ظاهر خواهد شد.
  5. در این مرحله باید برای خودتان نام کاربری و رمز عبور انتخاب کنید. با استفاده از این نام کاربری می‌توانید وارد پنل شخصی خودتان در سایت شوید. در این پنل به گزینه‌های مختلفی دسترسی خواهید داشت که مهم‌ترین آن، ثبت درخواست‌ صدور یا ابطال واحدهای سرمایه‌گذاری به‌صورت آنلاین است.

ارسال دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد

از اینکه نظرتان را با ما در میان می‌گذارید، خوشحالیم

11 دیدگاه
  1. محمد می‌نویسد

    سلام ؛
    چرا عملیات ابطال روز ششم فروردین انجام نمیشه؟؟؟

  2. اصغر می‌نویسد

    سلام لطفا بفرمایید چرا سود ذخیره سالیانه را واریز نمیکنید چندماه پیش مبلغ سود در گردش حساب آورده شد ولی روز بعد از حساب پاک شد دومرتبه این اتفاق انجام شد چند ماهیست که سال مالی بسرآمده ولی سودذخیره واریز نشده طبق اساسنامه صندوق باید بعد از ده روز از پایان سال مالی واریز شود جواب را باید از کی شنید

    5
    1
  3. اصغر می‌نویسد

    سلام لطفا بفرمایید چرا سود ذخیرهسالیانه را واریز نمیکنید چندماه پیش مبلغ سود در گردش حساب آورده شد ولی روز بعد از حساب پاک شد دومرتبه این اتفاق انجام شد چند ماهیست که سال مالی بسرآمده ولی سودذخیره واریز نشده طبق اساسنامه صندوق باید بعد از ده روز از پایان سال مالی واریز شود جواب را باید از کی شنید

  4. خدایاری می‌نویسد

    سلام سود صندوق مشترک بانک مسکن کم شده واصلا درست اطلاع رسانی نمی کنند سود سالیانه هم هنوز اطلاع رسانی نکردند نسبت به سال پیش عملکردشان خیلی ضعیف شده واصلا شفاف سازی نمی کنند در کانال واخبارمن زیاد از عملکرد سال پیش راضی نیستم

  5. ادیبی می‌نویسد

    سلام خسته نباشید من چن وقت پیش تویکی از شعبه های بانک .صندوق مشترک مسکن حساب بازکردم .هیچ مدرکی مبنی بر واریز حسابم بهم ندادن .سود هم به حسابم واریز میشه .الان واسه اینکه بخوام حسابمو شارژ کنم هرکاری میکنم نمیتونم وارد حساب کاربری بشم میشه راهنماییم کنید؟

    6
    2
    1. صالح می‌نویسد

      با سلام. شما می تونین برگه ی گواهی سهام تونو از شعبه مورد نظر بخواین… اگرم خودتون خواستین وارد بشین به سایت، از شعبه مذکور نام کاربری و کلمه عبور رو بگیرید… شماره تلفن خودتون هم رو هم بگید ثبت کنن تو سیستم تا در صورتی فراموشی یا هطای رمز یا کلمه عبور، برای خودتون پیامک بیاد و مشکلی برای مدیریتش نداشته باشین…

  6. علی اصلانی می‌نویسد

    باسلام درصندوق مشترک بانک مسکن ثبت نام کرده ام هنوزنتوانسته ام پول واریز کنم ازبانک کمک خواستم ولی خوب نبود یامن نتونستم .لطفا راهنمایی بفرمایید متشکرم

    7
    2
  7. عبدالهاشم داودی فر می‌نویسد

    با سلام و عرض خسته نباشید من چندی پیش در یکی از شعبات بانک مسکن در صندوق سرمایه گذاری کردم و هیچ مدرکی مبنی بر میزان سرمایه گذاری از سوی بانک به من ارائه نشد و گفتند شما با مراجعه به سایت صندوق از میزان مبلغ سرمایه گذاری مطلع میشوید و هر کاری میکنم نمیتوانم به صندوق مراجعه و از کم و کیف سرمایه گذاریم مطلع بشم لطفا راهنمائی فرمائید

    9
    6
  8. علیرضا حسینی می‌نویسد

    سلام من ۴۵ میلیون توان خریداری کردو چرا سرمایه فعلی رو ۴۴میلیون و خورده ای نشون میده حدودا ۷۰ هزارتومان کمد نشون میده

    13
    5
    1. صباگودرزی می‌نویسد

      سلام من هم ۱۰۰میلیون تومان واریز کردم ولی ۹۹میلیون تومان نشان میده دلیلش چیه؟

  9. علي می‌نویسد

    كمترين مدت سرمايه گذاري كه شامل سود هم بشود چقدر است ؟

    28
    8
دریافت اعتبار اسنپ پی
×
دریافت اعتبار اسنپ پی
از ۲ تا ۲۰ میلیون تومن اعتبار بگیر بدون چک و سفته