اخذ مالیات از کارتخوانهای بانکی
همه خبرها و بحثهای درباره اعمال یک مالیات جدید
اولتیماتوم به دارندگان کارتخوان
حتما شنیدهایده که دارندگان کارتخوان تا پایان بهمن ماه برای ثبت دستگاههایشان فرصت در سامانه مالیاتی فرصت دارند، حالا مدیرعامل شرکت شاپرک گفته: «سازمان مالیاتی دستگاهها یا درگاههایی که از سوی مالکان آنها به کد مالیاتی متصل نشدهاند را به شرکت شاپرک جهت غیرفعالسازی معرفی میکند.» سیدکاظم دهقان تاکید کرده: «اخیرا برخی از افرادی که برای آنها پیامک ارسال شده است، اعلام کردهاند فاقد ترمینال بوده یا چند پرونده مالیاتی به نام آنها ایجاد شده است در حالی که تنها یک ترمینال دارند. ممکن است به دلایل مختلفی از جمله تخلف برخی شرکتهای پرداخت و پرداختیار در ثبت کد ملی بدون اطلاع افراد در سامانهها، اتصال چند کدپستی به یک کارت ملی و یا ثبت درگاه در چند شرکت پرداخت، اسم افراد در سامانه مالیاتی به عنوان دارنده چند ترمینال و پذیرنده ثبت شده باشد، با این حال این افراد نباید هیچگونه نگرانی داشته باشند، چرا که در صورت مراجعه در زمان مقرر و حذف کارتخوانها یا سایر ابزار پذیرش غیر مرتبط متصل به پرونده مالیاتی، این ترمینالها غیرفعال و حذف خواهند شد و مسئولیتی قانونی متوجه آنها نخواهد بود.»
تمدید شد | پایان بهمن مهلت کارتخواندارها
آنطور که مسئولان مالیاتی به خبرگزاریها اعلام کردهاند، به درخواست مکرر صاحبان کسبوکار، مهلت تطابق بین دستگاههای کارتخوان بانکی و درگاههای پرداخت الکترونیکی با پرونده مالیاتی تا پایان بهمن ماه سال ۱۴۰۰ تمدید شده است. با رسیدن به زمان خریدهای آخر سال، این زمان آیا مجدد تمدید خواهد شد؟
پایان دی ماه آخرین مهلت دارندگان دستگاه کارتخوان
آنطور که خبرگزاریها نوشتهاند بانک مرکزی و اداره مالیات تا پایان دی ماه به همه افرادی که ابزار پرداختهای بانکی (همان کارتخوانهای خودمان) هستند مهلت داده با ورود به درگاه ملی خدمات الکترونیک مالیاتی، پرونده خود را ثبت کنند. این تاریخ بههیچوجه تمدید نمیشود و پس از اتمام آن، دستگاههای کارتخوانی که پرونده مالیاتی ندارند، غیرفعال خواهند شد.
برای چک کردن پرونده مالیاتی و کارتخوانها به کجا مراجعه کنیم؟
هر ایرانی میتواند با مراجعه به سایت my.tax.gov.ir و وارد کردن شماره ملی خود . ارسال پیامک به شماره موبایلی که به نام خود فرد است، از پرونده مالیاتی و فهرست تمامی پذیرندههایی که به نام او در سیستم مالیاتی ثبت شده، اطلاع کسب کند.
اصل قانون اخذ مالیات از کارتخوان
ماده ۱۱ قانون پایانههای فروشگاهی و سامانه مودیان: «بانک مرکزی ایران موظف است با همکاری سازمان امور مالیاتی ظرف مدت یک سال پس از ابلاغ این قانون [یعنی همان سال پیش]، نسبت به ساماندهی دستگاههای کارتخوان بانکی یا درگاههای پرداخت الکترونیکی اقدام نموده و با ایجاد تناظر بین آنها مجوز فعالیت و شماره اقتصادی بنگاههای اقتصادی به هریک از پایانه های فروش، شناسه یکتا اختصاص دهد. پس از تخصیص شناسه مذکور، کلیه تراکنش های انجام شده از طریق حسابهای بانکی متصل به دستگاههای کارتخوان بانکی و نیز درگاههای پرداخت الکترونیکی به عنوان تراکنشهای بانکی مرتبط با فعالیت شغلی صاحب حساب بانکی محسوب شده و بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران موظف است در چهارچوب قوانین و مقررات مربوطه، اطلاعات این تراکنشهای بانکی شامل مانده اول دوره، وجوه واریزی، وجوه برداشت شده و مانده آخر دوره هر حساب بانکی را به منظور تکمیل پرونده پایگاه اطلاعات هویتی، عملکردی و دارایی مودیان موضوع ماده (۱۶۹ مکرر) قانون مالیاتهای مستقیم مصوب ۳/۱۲/۱۳۶۶ با اصلاحات و الحاقات بعدی به صورت برخط در اختیار سازمان قرار دهد.»
تبصره ـ پس از انقضای موعد مذکور در این ماده، اتصال دستگاههای کارتخوان بانکی (pos) یا درگاههای پرداخت الکترونیکی که تعلق آنها به مودی معین توسط سازمان امور مالیاتی تأیید نشده باشد، به شبکه پرداخت بانکی کشور ممنوع است. بانک مرکزی و حسب مورد کلیه بانکها و ارائهدهندگان خدمات پرداخت موظف هستند مشخصات بهرهبرداران کلیه دستگاههای کارتخوان بانکی (pos) و پایانههای پرداخت الکترونیکی را به سازمان اعلام کنند. در صورت تخلف از حکم این ماده، مرتکبان به مجازات درجه ۶ قانون مجازات اسلامی به غیر از حبس محکوم میشوند.
آیا مالیات بر سپرده واقعیت دارد؟
همه دارندگان کارتخوان باید مالیات بدهند
معاون فناوریهای نوین بانک مرکزی در مصاحبهای در آذرماه ۹۹ گفته هر فردی که از دستگاههای کارتخوان استفاده میکند، شناسه یکتا دارد و مشکل این بود که اطلاعات بانکی و مالیاتی با هم همخوانی نداشت و با اجرای این قانون، این معضل برطرف میشود. چون بر اساس قانون، تمام کسانی که دارای دستگاه کارتخوان هستند، مودی مالیاتی محسوب میشوند.
بر اساس این قانون هر دارنده ابزار پذیرندگی نقل و انتقالات بانکی -اعم از اینکه کارتخوان (دستگاه پز) یا درگاه پرداخت باشد- باید دارای کد و پرونده مالیاتی باشد؛
- اگر دارنده دستگاه کارتخوان در سازمان مالیاتی پرونده دارد، اطلاعات تراکنشهای بانکی به آن پرونده متصل میشود تا راستیآزمایی و تطابق با اظهارنامه مالیاتی صورت گیرد و از هر اشتباهی جلوگیری شود.
- اگر دارنده کارتخوان بانکی پروندهای در سازمان مالیاتی ندارد، با این روش بهطور خودکار پرونده مالیاتی برای دارنده کارتخوان یا درگاه پرداخت تشکیل میشود تا از هرگونه فرار مالیاتی جلوگیری شود.
نحوه محاسبه مالیات بر کارتخوانها
پس با توضیحی که در بند قبلی خواندید، برخلاف آنچه در بازار و نقلهای بینفردی شایعه شده، کارتخوانها مالیات جداگانه و مستقلی ندارند که شیوه محاسبه اختصاصی داشته باشند! بلکه راهی هستند برای جلوگیری از فرار مالیاتی یا اظهارنامه اشتباه. شیوه محاسبه مالیات هم بر اساس همان الگوها و زیرگروههایی است که سازمان امور مالیاتی دارد و در آخر سال مالیات مشخص میکند و ارتباطی به سیستم بانکی پیدا نمیکند.
اداره مالیات تعریف مشخصی از صنوف کشور دارد و آنها را به ۳ دسته تولیدی، خدماتی و بازرگانی تقسیم میکند و مالیاتدهندگان بسته به نوع گروهی که در آن قرار دارند از ۰ تا ۲۵ درصد مالیات سالانهشان را پرداخت میکنند و این ربط مستقیمی به کارتخوانها ندارد.
نکته اینکه تا پیش از این، سازمان امور مالیاتی بهطور مستقیم درباره معاملات و گردشهای مالی بالای 500 میلیون تومان از بانکها استعلام میکرد، اما حالا و با اهمیت پیدا کردن موضوع مالیات، گزارشگیری از درآمدها قبل از استعلام انجام میشود و شامل همه مالیاتدهندگان خواهد شد و نه مبلغهای بزرگ.
روش تشکیل پرونده مالیاتی برای دارندگان کارتخوان
بد نیست بدانید کد ملی افراد حقیقی و شناسه ملی افراد حقوقی به عنوان کد مالیاتی دارنده کارتخوان محسوب میشود. حالا اگر فرد متقاضی در زمانی کوتاه و با ثبت اطلاعات خود در قالب یک صفحه نسبت به ثبتنام و تشکیل پرونده مالیاتی اقدام کند، شیوه معمول مالیات بر درآمد برای او محاسبه میشود و اگر نه، مشمول جریمه و دیرکرد خواهد شد.
همچینن به افرادی هم که اطلاعات ناقصی دارند اطلاع داده میشود که پروندهشان را تکمیل کنند وگرنه کارتخوان یا درگاه پرداختیشان مسدود خواهد شد. تا به این روش از کارتخوانها و درگاههایی که از این روش برای درآمدهای مبهم (شرطبندی و…) کشف و مبارزه شود.
کسانی هم که کسب و کار جدیدی راه انداخته و هنوز مجوز فعالیتی از نهادهای مرتبط ندارند، باید با مراجعه به سایت ثبتنام سازمان امور مالیاتی اطلاعاتشان را وارد کنند و سپس کارتخوان بگیرند. سازمان امور مالیاتی قول داده که اولویت اخذ مالیات از درگاهها و کارتخوانها آنهایی است که گردش مالی بالایی دارند و در اجرای این قانون تلاش شده تا به کسب وکارهای کوچک آسیبی وارد نشود. «رده» امیدوار است این وعده عملی شود و در حد حرف باقی نماند.
نقدهایی بر یک قانون مالیاتی
درباره اجرای این قانون چند ملاحظه وجود دارد:
- آیا اجرای ناگهانی و بدون پیشزمینه این قانون مالیاتی جدید، باعث آشفتگی در بازار نمیشود؟ این شایعات و برداشتهای اشتباه که «ما باید چند مالیات بپردازیم؟ هم مالیات سالانه، هم مالیات بر ارزش افزوده و هم مالیات بر کارتخوان» از بیاطلاعی مردم به وجود آمده است.
- این تصور اشتباهِ افزایش مالیات، بهانهای برای کنار گذاشتن کارتخوانها یا افزایش چند درصدی قیمتها نمیشود؟ درست کردن این تصور، جز با توضیح کامل به مردم و فروشندگان اتفاق نمیافتد. اینکه وصل شدن کارتخوانها به اداره مالیاتی صرفا برای راستیآزمایی انجام میشود و نه افزودن مالیات.
- چرا تفاوتی بین موسسات مالی و تجاری بزرگ با دارندگان خرد کارتخوانها با گردشهای مالی اندک اندیشیده نشده؟ با این وضع، آیا شاهد اوجگیری پرداختهای کارت به کارت در معاملههای خرد خواهیم بود؟
اخذ مالیات کارتخوانهای بانکی از سال 98
سابقه خبر | در خبرهای سال ۹۸ داشتیم که: «با همکاری سازمان امور مالیاتی، بانک مرکزی و وزارت ارتباطات چارچوبی ایجاد میشود تا از سال آینده دارندگان کارتخوان بانکی فعال در داخل و خارج کشور مالیات پرداخت کنند. با توجه به نیاز به ساماندهی وضعیت مالیاتی دستگاههای کارتخوان بانکی و بهمنظور جلوگیری از فرار مالیاتی و کاهش تراکنشهای مشکوک بانکی قرار است سیستم مشخص و نرمافزاری برای کارتخوانهای بانکی ایجاد و ارائه شود.
دستگاه کارتخوان به شرکت شاپرک وPSP ها ارتباط دارد و سازمان امور مالیاتی متولی آن نیست، اما برخی افراد با دریافت وجوه نقدی و عدم ارائه کارتخوان درآمدهای مالیاتی خود را بهدرستی اظهار نمیکنند و همین مسئله باعث شده تا فرار مالیاتی و کماظهاری وجود داشته باشد که همافزایی برای جلوگیری از این موضوع انجامشده است.»
با اعلام توئیتری محران محرمیان (معاون فناوریهای نوین بانک مرکزی) این طرح استارت خورد: «ماده ۱۱ قانون پایانههای فروشگاهی پس از ماهها برنامهریزی با سازمان امور مالیاتی وارد فاز اجرایی شد. برای کلیه صاحبان کارتخوان که مودی مالیاتی نیستند با تکمیل و صحتسنجی اطلاعات، پرونده مالیاتی تشکیل خواهد شد. بانک مرکزی و سازمان مالیاتی برای جلوگیری ازفرارمالیاتی هماهنگی کامل دارند.»
…و از ۲۰ دی ماه ۹۹ مالیات بر کارتخوانها اعمال شده است.
مالیات بردستگاه کارتخوان یعنی عدالت/الان توی انبارها خانه ها زیرپله ها داره معاملات کلانی میشه که فقژ پول توی جیب سودجوها ودلال ها مکنه /کارمندای دولت قبل از واریز حقوق اندکشون مالیات برمی دارن
چطور دلت میاد از یه فروشنده که زیر خط فقره مالیات بگیری. اونی هم که داره وقتی 10 درصد مالیات بده 20 درصد میکشه رو جنسش. نه نظارتی نه کنترلی.
هدف بالا بردن درآمد مالیاتی. فقط همین. ان شالا آهمون زندگی و بچه هاتون رو بگیره که اینقدر زندگی رو سخت کردین برامون
الهی آمین
فکر میکنم دو راه بیشتر کاسب ها ندارند گم
اول. دستگاههای کارتخوان را به بانک برگردانند و فقط نقدی معامله کنند.
دوم. به نسبت درصدی که اداره دارایی به فروش توسط دستگاههای کارتخوان مالیلت میگیرد. روی قیمت کالاها و خدمات خود بکشند.
اگر راه سومی کسی میداند. لطفا راهنمایی کند.
من تو مغازه کارتخوان دارم یکی از دوستان مبلغ ۵۰میلیون وام گرفته بود کا فقط میتونستی از طریق کارت کشیدن خرج کرد نه کارت به کارت میشد نه هیچ چیز دیگری… اومد کارت کشید فرداش من پنجاه میلیون را در چند روز برگشت دادم به کارت دوستم حالا چکار کنیم
بهترین راهش جمع شیم بریم سازمان امور مالیاتی رو با خاک یکسان کنیم نصف مردم چیزی برای از دست دادن ندارن یه گردهمایی کنیم […]
من گوشی فروشی دارم.درصد سود از گوشی موبایل از ۲ درصد تا ۵ درصده.مالیات واسم اومده رفتم اعتراض میگه درصد سودت رو ۲۴ درصد زدیم.میگم بابا این جوری نیست سود گوشی میگه قیمتو ببر بالا.اولا اگه من قیمتو ببرم بالا این وسط مردم چیکار کنن .میگه به ما ربطی نداره این قانونه.آخه این شد جواب .ولی اینو بدونین من خاک توسر اون قانون میکنم که بخواد از جیب مردم بکشه بیرون تا یه عده آقازاده اختلاص کنن
من مغازه دار هستم. با این احوال یا باید بیست درصد اضافه بکشیم روی اجناس یا کارت ب کارت کنیم هر خریدی رو.یا هم پول نقد.
یه پیشنهاد عالی هم هست که یارانه رو قطع کنند بدهند به اداره مالیات تا به جیب مردم چشم ندوزه
اخه یه بنده خدایی که داره دست فروشی میکنه یه جنسی رو میخره با یه سودی میفروشه. اخه از این آدم مالیات گرفتن یعنی چی خدایش پول همچین آدمی خوردتون میشه. از یک جنس چند بار میخایید مالیات بگرید.میدونید مردم چرا از دادن مالیات فرار میکنن چون اداره مالیات با مردم رو راست نیست. فقط میخایید یه پولی رو از مردم بگیرید.با این کار فقط گرونی و تورم ایجاد میکنید…
لعنت بهتون که دستتون همیشه تو جیب مردمه
من که دیگه دستگاه استفاده نمیکنم
کاسبی دیگه فایده نداره
بازار که نیست
مردم را به جون هم می اندازند
کسبه برای اینکه چک هاشون برگشت نخوره ب یکدیگر پول دستی میدهند اونی که پول دستی میگیره اونی که دستی میده باید مالیات بدهند تازه این کوچکترین معظل هستش ماشین یا خونه فروختم مالیاتش رو دادم خریدار تو دستگاه کارت کشیده حالا باید دوباره مالیات بدم این چه قانونی اخه
سلام میخواستم بدونم که کارت خوان سیار بگیرم مالیات چند درصد هست ومنی که دست فروش هستم ودرآمدم کمه چقدر مالیات بهش تعلق میگیره ومن زیاد استفاده نمیکنم چون حتی شده تا یه مدتی جنس گیرم نیومده که برای فروش چیکار باید بکنم
سلام من یه میوه فروش وانتی بامدرک لیسانس هستم سودازحاصل فروش ما ۱۰درصد میباشد که اونم صرف کرایه خانه خرج خورد و خوراک پوشاک والی ماشاالله میشود همیشه هم بایدبدوییم که گرسنه نمونیم چه مالیاتی داریم بدیم
مالیات بدیم که جیب یکسری ها بیش از پیش پرشود که هیچ وقت پر هم نمیشود
بهترین کار ممکن تحویل دادن کارتخوان می باشد ما کارتخوان نمی خواهیم
سلام ،من بایه صاحب مغازه قرار داد شراکت دارم کار و پرداخت هزینه ها با من هست و مغازه از طرف شریک ،یه دونه کارت خوان دارم تو همین مغازه فعاله و من مالیات مشاغل رو هم پرداخت میکنم اما مدارک پرداخت همه به اسم صاحب مغازه است الان نمی دونم تکلیف من چیه ،موضوع دوم اینکه تمام تراکنش ها بابت فروش نیست ۲۰ درصد انها جابه جایی از یه حساب به حساب دیگر خودم هست و گاهی روابط وجه دستی داریم که بدهکار کارت میاره مغازه کارت میکشه تا بدهی تصفیه کنه ،الان نمیدونم اینها چطور از هم تفکیک میشه ،ودر اخر پرداخت مالیات من به حساب من زده میشه یا صاحب مغازه ،اگر تکلیف روشن بشه خوبه ادم بدون باید چه بکنه ،ممنون
من توی یک روستا خدمات کامپیوتر دارم ، اغلب ساکنین پیر زن و پیرمردهایی هستند که تمام درآمدشون یارانه و معیشتی و پول کمیته امداد و بهزیستیه ، این بنده خداها چون نمیتونن برن بانک و از طرف دیگه اعتماد نمیکنن کارتشون و بدن به کس دیگه بره براشون پول بگیره میان پیش من ، من براشون کارت میکشم بهشون پول نقد میدم ، (هر روز کارم اینه که برم از بانک مقداری پول نقد بگیرم برای این امر )این کار هیچ سودی هم برای من نداره ولی تراکنش کارت خوان من رو بالا برده ، با توجه به این قانون مالیات بر کارتخوان ها من واقعا” موندم چکار باید بکنم از این به بعد مجبورم پول نقد به این سالمندان ندم و اونا مجبور میشن برای چندرغاز پول معیشتی و یارانه و مستمری ماهانه و سود سهام عدالت برن داخل شهر و با هزار دردسر و هزار جور احتمال کلاهبرداری بتونن پول بگیرن ، حالا یه نفر مثل من که کار حداقل 500 نفر رو در طول ماه سه الی چهار بار راه مینداختم و اجازه نمیدادم سالمندان توی این مریضی و کرونا برای پول گرفتن این طرف و اونطرف برن چیه، نکته دوم در مورد کارهای خدماتیه مثلا یه قبض برق آنلاین پرداخت میکنیم 200 هزارتومن طرف کارت میده من 202 هزار تومن کارت میکشم یعنی درآمد من از اون 200000 تومن فقط 2000 تومن بوده ممکنه در طول روز 20-30 تا قبض پرداخت بشه ، بشه حدود 5 میلیون تراکنش ولی سود من بوده 40 تا 60 هزار تومن ، الان مبنای محاسبه مالیات چیه سود من از کارت کشیدن یا مبلغی که در طول سال کارت کشیده شده ، متاسفانه به نظر شخصی من این قوانین مالیاتی باگ زیاد داره باید اول این باگ هاش برطرف بشه بعد لازم الاجرا بشه ولی در کشور عزیز ما اول قانون رو اجرایی میکنن بعد هر جا که به مشکل خوردن بند و تبصره میزنن
سلام برادر عزیز ،شما ادامه به کار حسنه خوتان بدهید ومطمین باشد بواسطه این انواع افراد پیر وبیچاره ویتیم و……حق به شما میدهم که خداوند متعال ازفضل وبخشش خودش برشما می افزاید وهیچ ترس وخوفی ازاین بی دینها وظالمان وپول خورها نداشته باش. واقعا این نظام یک نظام گدایی محاسبه خواهد شد ، بجای آنکه خدماترسانی به مردم بکنند .ببین چه می کنند ،بنظر من هیچ سخنی از اینها نشنویم وبه هیچ وجه ازآنها طبعیت نکنیم بسه، ما سیر شدم.
سلام من یه دستگاه کارتخوان رفتم ازبانک که توروستاهستم ودراونجابسیج وجهادکشاورزی صندوق قرض الحسنه راه انداختن که من حسابدارافتخاریش هست حقوقی هم نداریم رایگان خدمات به همولایتی هاانجام میدیم تراکنشهاهم خیلی زیاده اینابحساب من میومده بعدمن ازطریق شبابه حساب مشترکی که براصندوق دربانک داشتیم واریزمیکردم که افرادبراوام ازطریق چک برداشت میکردن
حالااگربحث مالیات باشه من چه خاکی بسرم کنم .که فقط یه کارراه اندازبودم .این مالیات روهم کسی بعهده نمیگیره من چجور پرداخت کنم.
سلام ببخشید کسی میتونه جواب بده من تو یه شرکتم ک کارم یه جوریه باید یه هزینه اینترنتی برای ارباب رجوع پرداخت کنم اکثرا هم رمز دوم ندارند بنابراین من رفتم کارت خوان گرفتم البته حساب منه ولی مدارک شرکتو بردم . اول میخوام بدون این حقیقی یا حقوقی ؟ دوم محاسبه مالیات چطوریه برا کارتخوان ؟ بعد تقریبا ماهی 10 تا 12 میلیون تومن میاد رو کارت ک براشون پرداختاشونو انجام میدم .حالا مالیات این حدودا چقدر میشه کسی میدونه؟
سلام دوستان خسته نباشید متاسفانه مالیات سالانه رو نمیبرن روزانه میبرن
من کل دخل ی روزم 240تومن بود پرینت گرفتم برام 228 واریز کردن
بااینکه ی کارتخوان سیار وشخصی هستش
فقط یه نفر بگه مالیات برای تراکنش کارتخوان لحاظ میشه یا برا موجودی حساب متصل به کارتخوان ؟
سوال منم هست 🤔😌
آقا من با یه نونوایی کار میکنم که نون براش پخش میکنم و بعدشم یه تایم هایی میرم اسنپ با موتور کار میکنم چون بعضی از مردم پول نقد نمیدن و میخوان یه جوری بپیچونن مارو رفتم یه دستگاه پوز سیار گرفتم …پول نون هایی که از مردم میگیرم که مال من نیست باید هر شب با صاحب مغازه تسویه کنم من فقط کرایه ناچیز خودمو میگیرم ……هم تو اسنپ ..هم واسه مغازه ….الان تکلیف من چیه ……….واسه پولهایی که مال من نیست چرا باید مالیات بدم حداقل ماهیانه تو کمترین حالت ماهی ۵ تومن از این پولها مال صاحب مغازه هستش شاید ماهانه من بتونم ۳ تومن درآمد داشته باشم که اونم نصفش میره واسه روغن و بنزین و هزینه های موتور … …تکلیف من چیه ….چقد مالیات داره ???? ….خب تو این شرایط من از صاحب مغازه چقد باید مالیاتشو بگیرم که دودش تو چشم من نره …. ..واقعا از این زندگی فلاکت بار خسته شدیم
چرا یه نفر نیست که بهم توضیح بده چیکار باید بکنم
میخان باز مردم رو بیارن به پول نقد
فقط یه راه وجود داده کارتخونها را پس بدید
خواستم درد خودمو بگم نظرات رو ک دیدم دردم بیشتر شد فقط خدا برا باعث و بانی نسازه
من موندم این همه پولی که به طرق مختلف از مردم میگیرن پس چرا هیچ فرقی در اوضاع این مملکت پیش نمیاد پول اب برق گاز تلفن مالیات مستقیم وغیر مستقیم خلافی عوارض شهرداری ووووووووووووووووووو خداد تریلیاد پس اینا چی میشه
چرا تغییر نکنه مملکت ؟ اتفاقا قانون خوبی هستش ، از این طریق جیب آقا زادهها و دزدان و فاسدان مملکت سریع پر میشه و ویلاهای خوشگل و سفرهای خارجیشون به تعویق نمی افته !
میره تو جیب بچه های مسئولین آخه گناه دارن پول تو جیبی که ندارن خانواده های فقیری هستن
انشالله اگه ملت ایران ترس رو کنار بزارند
روزهای خوب میرسد????
مالیات برای کشورهایه که منابعشون رو استفاده نمیکنن و گذاشتن برای ایندگان
نه مایی که نفت و برق و
… میفروشیم
آموزشگاه های علمی در حال حاضر ۴ درصد مالیات به آموزش و پرورش پرداخت می کنیم، مالیات قبضها بماند، حالا این هم اضافه شده واقعا منصفانه نیست.
همه کار زده شدن، واقعا داریم بیگاری میکنیم.
سلام رفقا من یه راننده تاکسی هستم که با مغازه دارهای اطراف ایستگاهی که برام تعریف شده کار میکنم مثلا سم کشاورزی به من میده میبرم تحویل کشاورز میدم پول سم و کرایه خودم رو توی کارتخوان من کارت میکشه و فرداش من باید ول رو به مغازه دار انتقال بدم . این یه نمونه ازش بود که معمولا منم براش کارت میکشم حالا چه افتضاحی بشه با مالیات پول مردم که به کارتخوان من کشیده میشه خب حالا دولت نباید بدونه من که راننده تاکسی هستم مگه چقدر کرایه میگیرم که مثلا ۵۰۰ یا ۷۰۰ کارت کشیدن برام کاش میشد تفکیک کنن و مد نظر بگیرن
سلام
من تو اسنپ کار میکنم و واسه این شرایط کرونایی و اینکه بعضی ها میگن پول خرد ندارن کارتخوان گرفتم
حالا من تو خود اسنپ مالیات برام محاسبه میشه
یه مالیات هم واسه کارتخوان باید بدم باز
ایطوری که نمیشه .این وسط اونی که میخواد باز فرار مالیاتی از هر طریق ممکن رو انجام میده. بعد قشر متوسط و ضعیف جامعه که چارهای ندارند باید مالیات بپردازند. الان توی مطب پزشکان منشی نمیذاره از دستگاه پوز استفاده کنیم و میگن که برو از خودپرداز نقدی بگیر بیار. دکتری کهبا ویزیت ۱۰۰ تا بیمار توی سه ساعت کلی پول به جیب میزنه مالیات نمیده. و این وسط بدبخت بیچاره ها مالیات میدن
پس کی جیب شما پر میشه
جیب مردم که خالی شد
من املاک هستم همه میدونن که پول املاک بخش قابل توجهیش پول امانت مردم هست که به عنوان ثمن معامله یا بیعانه داخل کارتهای املاک کارت میکشن و مشاورین املاک ها بهشون چک و رسیدمیدن الان یعنی برا این پول ها هم مالیات در نظر گرفته میشه
زیر 48 میلیون تومان در آمد درسال معاف ازمالیات هستید
یا اگر درآمدتان درماه 4 میلیون یا زیر 4 میلیون داشته باشید معاف از مالیات هستید
دوست عزیز این معافیت برای مالیات حقوق است معافیت مالیاتی ماده ۱۰۱ قانون مالیات های مستقیم برای مشاغل ۳۶ میلیون تومان در سال برای سال ۱۴۰۰ است
با سلام به برنامه ریز مالیاتی کشور جمهوری اسلامی درود بر شما که هر ریز و درشت جنبندی را میبینید سریعا با یک ماده و تبصره به وصل میکنید یعنی بازی با کلمات را خوب اموزش دیدید کشورهای پیشرفته باید بیایند پیش شما […] اموزش ببینند خجالت که بر شما معنا ندارد […] اولا محاسبه گر وارد در رابطه با مالیات ندارید اکثرا خیر همگیشان طوطی واری و هم خیلی زیاد مالیات میبنند تا طرف امد انجا سراغش رفت زیر میزی رو بگیره و بگه خوب خودت بگو چقدر بنویسم خیلی راحت.